Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11590
Назва: Дослідження особливостей санітарно-гігієнічних умов вторинної переробки молока в умовах ДП «Аромат» філії «Сумський молочний завод»
Інші назви: Investigation of the features of sanitary and hygienic conditions of secondary processing of milk in the conditions of the State Enterprise "Aromat" of the "Sumy Dairy Plant" branch
Автори: Немцева, Марина Сергіївна
Nemtseva, Maryna Serhiivna
Ключові слова: молоко
стандарт
якість
milk
standard
quality
Дата публікації: 2023
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. В. Корж
Короткий огляд (реферат): Мета: ознайомитися з діяльністю підприємства та вивчити особливості технології вторинної переробки молочної сировини в умовах ДП «Аромат», запропонувати шляхи вдосконалення існуючої технології вторинної переробки молочної сировини; Предмет досліджень: санітарно-гігієнічні умови переробки молока на підприємстві ДП «Аромат»; Результати досліджень: встановлено, що тема магістерської роботи актуальна, при цьому основна мета даної розробки, це розробити заходи щодо поліпшення якості заготівельного молока в умовах господарства і збереження його якості виконана повністю, при цьому ми рекомендуемо поліпшити організацію первинної обробки молока як на сільськогосподарських підприємствах так і на приватних прифермських молочних господарствах.
Опис: Goal: to get acquainted with the enterprise's activities and to study the peculiarities of the technology of secondary processing of dairy raw materials in the conditions of SE "Aromat", to propose ways of improving the existing technology of secondary processing of dairy raw materials; The subject of research: sanitary and hygienic conditions of milk processing at the enterprise of State Enterprise "Aromat"; Research results: it was established that the topic of the master's work is relevant, while the main goal of this development is to develop measures to improve the quality of harvested milk in the conditions of the farm and to preserve its quality. It has been fully implemented, while we recommend improving the organization of the primary processing of milk both at agricultural enterprises and and on private farm dairy farms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11590
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Немцева_М. С..pdf
  Restricted Access
1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.