Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11618
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуханенко, Віталій Олександрович-
dc.contributor.authorBukhanenko, Vitaly Oleksandrovich-
dc.date.accessioned2024-02-06T13:41:45Z-
dc.date.available2024-02-06T13:41:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник Л. М. Ладикаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11618-
dc.descriptionPurpose: to investigate the quality of chicken eggs for incubation in terms of egg weight, uniformity of live weight of day-old chicks, to conduct biological control during incubation, to determine the quality indicators of eggs depending on the storage period before incubation and depending on the age of the parent flock. To analyze the effect of temperature on embryo development. Research results: The complex of biological indicators and economic results obtained in production conditions confirmed the experimental data in the expediency of sorting eggs by weight, taking into account their belonging to the meat direction of productivity and a sufficiently large weight, compliance with the term and quality of storage before the start of the incubation process. Taking into account the biological peculiarity of embryo development, to regulate the temperature regime depending on the stage of its development.uk_UA
dc.description.abstractМета: дослідити якості курячих яєць для інкубації за масою яйця, однорідністю живої маси добових курчат, провести біологічний контроль при інкубації, визначити якісні показники яєць в залежності від терміну зберігання перед інкубацією і в залежності від віку батьківського стада. Проаналізувати вплив температури на розвиток ембріону.Предмет досліджень: робочі якості вартових собак та методи їхнього удосконалення. Результати досліджень: Комплекс біологічних показників і економічних результатів, отриманих у виробничих умовах, підтвердили дані дослідів в доцільності сортування яєць за масою, враховуючи їх належність до м’ясного напрямку продуктивності і достатньо великої ваги, дотримання терміну і якості зберігання до початку процесу інкубації. Враховуючи біологічну особливість розвитку ембріону регулювати температурний режим в залежності від стадії його розвитку.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectінкубаціяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectevaluationuk_UA
dc.subjectincubationuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleОцінка технології інкубації курячих яєць в умовах Інкубаторно-птахівничої станції ТОВ "Вінницька птахофабрика"uk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of chicken egg incubation technology in the conditions of the Incubator and Poultry Station of Vinnytsia Poultry Factory LLCuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буханенко Віталій Олександрович.pdf
  Restricted Access
1,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.