Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1168
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБутов, Олексій Вікторович-
dc.contributor.authorБутов, Алексей Викторович-
dc.date.accessioned2013-07-04T08:57:54Z-
dc.date.available2013-07-04T08:57:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФакультет ветеринарної медицини; наук. керівник М. Д. Камбурuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1168-
dc.descriptionПищеварение - важнейшая функция животного организма. Знание закономерностей и взаимосвязей различных процессов, которое обеспечивает выполнение этой функции, должно составлять единое целое содержания биологии питания животных. Биология питания сельскохозяйственных животных предназначена служить научной основой для создания наиболее совершенных методов разведения и кормления, направленных на повышение усвоения и питательных веществ рационов.uk_UK
dc.description.abstractТравлення - найважливіша функція тваринного організму. Знання закономірностей і взаємозв'язків різноманітних процесів, яке забезпечує виконання цієї функції, повинно складати єдине ціле змісту біології харчування тварин. Біологія харчування сільськогосподарських тварин призначена служити науковою основою для створення найбільш здійснених методів розведення і годівлі, направлених на підвищення засвоєння і використання поживних речовин раціонів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectрецептори ротової порожниниuk_UK
dc.subjectтравленняuk_UK
dc.subjectрецепторы ротовой полостиuk_UK
dc.subjectпищеварениеuk_UK
dc.titleФормування рубцевої ферментації у телят та її корекціяuk_UK
dc.title.alternativeФормирование рубцовой ферментации у телят и её коррекцияuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Ветеринарної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дипломбутов.pdf
  Restricted Access
382,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.