Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11914
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШугунова, Євгенія Хасанівна-
dc.contributor.authorShugunova, Evgeniya Hasanivna-
dc.date.accessioned2024-07-11T06:13:35Z-
dc.date.available2024-07-11T06:13:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет економіки та менеджменту ; наук. керівник Л. О. Дашутінаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11914-
dc.descriptionThe qualification work considers approaches to improving the management system of a dairy enterprise; provides an organizational and economic description of the enterprise under study; studies the effectiveness of the management system in the dairy enterprise; evaluates the marketing indicators of the management system in the enterprise; proposes measures to improve the management system of the dairy enterprise "Sumy Butter and Cheese Factory" LLC. On the basis of the carried out research, the efficiency of management has been determined on the basis of the financial and economic indicators of the enterprise. Improving the enterprise management system in terms of quality management, as well as developing and implementing an effective branding strategy are critical steps to ensure the competitiveness of the enterprise. Implementation of the complex of the proposed measures will significantly improve the management system of the dairy enterprise "Sumy Butter and Cheese Factory" LLC.uk_UA
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі розглянуто підходи щодо удосконалення системи менеджменту підприємства молочної галузі; надано організаційно-економічну характеристику досліджуваного підприємства; досліджено результативність системи менеджменту в підприємстві молочної галузі; здійснено оцінку маркетингових показників системи менеджменту в підприємстві; запропоновані заходи по удосконаленню системи менеджменту підприємства молочної галузі ТОВ «Сумська маслосирбаза». На основі проведеного дослідження визначено ефективність результативність менеджменту на основі фінансово-економічних показників діяльності підприємства. Удосконалення системи менеджменту підприємства в частині управління якістю, а також розробка та реалізація ефективної брендингової стратегії є критично важливими кроками для забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Впровадження комплексу запропонованих заходів дозволить значно вдосконалити систему менеджменту підприємства молочної галузі ТОВ «Сумська маслосирбаза».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectстратегічний розвитокuk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectstrategic developmentuk_UA
dc.subjectmarketinguk_UA
dc.titleУдосконалення системи менеджменту підприємства молочної галузіuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the management system of the dairy industry enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Шугунова Євген_я.pdf
  Restricted Access
999,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.