Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12200
Назва: | Особливості формування кількості та маси бульбочкових бактерій на рослинах сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України |
Інші назви: | Peculiarities of formation of the number and mass of nodule bacteria on soybean plants depending on the variety and fertilizer rates in the North-Eastern Forest Steppe of Ukraine |
Автори: | Дудка, Ангеліна Анатоліївна Патютько, Сергій Сергійович Подоляка, Павло Вікторович Петрівний, Роман Володимирович Цветков, Артем Миколайович Dudka, Anhelina Patyutko, Serhiy Podolyкa, Pavel Petrovny, Roman Tsvetkov, Artem |
Ключові слова: | соя сорт норми добрив soybean variety fertilizer rates |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | MDPC Publishing |
Бібліографічний опис: | Особливості формування кількості та маси бульбочкових бактерій на рослинах сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України [Електронний ресурс] / А. А. Дудка, С. С. Патютько, П. В. Подоляка [та ін.] // The 7th International scientific and practical conference «Science and society : modern trends in a changing world», (June 10-12, 2024). – Vienna : MDPC Publishing, 2024. – Р. 24-27. |
Короткий огляд (реферат): | Представлені результати досліджень в умовах північно-східного Лісостепу України з вивчення впливу сортових особливостей та різних норм добрив на кількість та масу бульбочкових бактерій на рослинах сої. |
Опис: | The results of research in the conditions of the northeastern forest-steppe of Ukraine on the influence of varietal characteristics and different rates of fertilizers on the number and mass of nodule bacteria on soybean plants are presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12200 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 900,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.