Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12200
Назва: Особливості формування кількості та маси бульбочкових бактерій на рослинах сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України
Інші назви: Peculiarities of formation of the number and mass of nodule bacteria on soybean plants depending on the variety and fertilizer rates in the North-Eastern Forest Steppe of Ukraine
Автори: Дудка, Ангеліна Анатоліївна
Патютько, Сергій Сергійович
Подоляка, Павло Вікторович
Петрівний, Роман Володимирович
Цветков, Артем Миколайович
Dudka, Anhelina
Patyutko, Serhiy
Podolyкa, Pavel
Petrovny, Roman
Tsvetkov, Artem
Ключові слова: соя
сорт
норми добрив
soybean
variety
fertilizer rates
Дата публікації: 2024
Видавництво: MDPC Publishing
Бібліографічний опис: Особливості формування кількості та маси бульбочкових бактерій на рослинах сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України [Електронний ресурс] / А. А. Дудка, С. С. Патютько, П. В. Подоляка [та ін.] // The 7th International scientific and practical conference «Science and society : modern trends in a changing world», (June 10-12, 2024). – Vienna : MDPC Publishing, 2024. – Р. 24-27.
Короткий огляд (реферат): Представлені результати досліджень в умовах північно-східного Лісостепу України з вивчення впливу сортових особливостей та різних норм добрив на кількість та масу бульбочкових бактерій на рослинах сої.
Опис: The results of research in the conditions of the northeastern forest-steppe of Ukraine on the influence of varietal characteristics and different rates of fertilizers on the number and mass of nodule bacteria on soybean plants are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12200
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf900,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.