Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12243
Назва: Методи сушіння в зерносушарках
Інші назви: Drying methods in grain dryers
Автори: Сіренко, Юлія Володимирівна
Калнагуз, Олексій Миколайович
Sirenko, Yuliia
Kalnaguz, Alexey
Ключові слова: зерносушарка
сушіння
джерела енергії
grain dryer
drying
energy sources
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Сіренко Ю. В. Методи сушіння в зерносушарках [Електронний ресурс] / Ю. В. Сіренко, О. М. Калнагуз // Збірник тез доповідей XХІV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки», присвяченій 123-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, 125-й річниці з дня заснування кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки імені академіка П. М. Василенка, (17-19 жовтня 2023 р.) / МОН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України. – Київ, 2023. – С. 87-90.
Короткий огляд (реферат): Найперспективнішими у зерносушінні є методи комбінованого сушіння: конвективно-кондуктивний, конвективно-контактний, радіаційно-конвективий та ін., що використовується як фактор інтенсифікації процесу. У прямоточних сушарках охолодження застосовується на кінцевій стадії сушіння, що пов'язано з необхідністю переведення зерна у рівноважний стан не тільки за вологістю та температурою, а й з метою його тривалого зберігання.
Опис: The most promising methods of grain drying are combined drying: convective-conductive, convective-contact, radiation-convective, etc., which is used as a process intensification factor. In direct-flow dryers, cooling is applied at the final stage of drying, which is connected with the need to bring the grain to an equilibrium state not only in terms of moisture and temperature, but also for the purpose of its long-term storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12243
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf537,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.