Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12467
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРева, Євгеній Іванович-
dc.contributor.authorReva, E. I.-
dc.date.accessioned2024-09-26T11:57:22Z-
dc.date.available2024-09-26T11:57:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко-Перерваuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12467-
dc.descriptionThe aim of the work is to improve the technology of chopped semi-finished products using lupine shell powder. The paper reviewed the literature on modern technology and the assortment of chopped semi-finished products, determined the prospects for the use of lupine shell powder. Features of production of lupine shell powder, its properties and nutritional value are considered. A recipe composition and technological scheme for the production of chopped semi-finished products using lupine shell powder was developed. Sensory analysis of organoleptic quality indicators of chopped semi-finished products using lupine shell powder was investigated. Quality indicators of chopped semi-finished products and changes in their properties during storage were determined. An analysis of the technology was carried out and dangerous factors were identified, a HACCP plan for the production of an innovative product was developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи є удосконалення технології січених напівфабрикатів із використанням порошку оболонок люпину. В роботі проведено огляд літератури з сучасної технології та асортименту січених напівфабрикатів, визначено перспективи застосування порошку оболонок люпину. Розглянуто особливості виробництва порошку оболонок люпину, його властивості та харчова цінність. Було розроблено рецептурний склад та технологічну схему виробництва січених напівфабрикатів із використанням порошку оболонок люпину. Було досліджено сенсорний аналіз органолептичних показників якості січених напівфабрикатів із використанням порошку оболонок люпину. Визначено показники якості січених напівфабрикатів та зміну їх властивостей під час зберігання. Проведено аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectсічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпорошок оболонок люпинуuk_UA
dc.subjectпельменіuk_UA
dc.subjectchopped semi-finished productsuk_UA
dc.subjectlupine shell powderuk_UA
dc.subjectdumplingsuk_UA
dc.titleУдосконалення технології м’ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ПрАТ "Миронівська птахофабрика"uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the technology of marinated meat semi-finished products in the conditions of PrJSC "Myronivska Poultry Farm"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Рева.pdf
  Restricted Access
753,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.