Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12481
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРябокінь, Олександр-
dc.contributor.authorRyabokin, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-09-30T07:54:09Z-
dc.date.available2024-09-30T07:54:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12481-
dc.descriptionThe work is devoted to the development of the production technology of cottage cheese dessert enriched with elderberry powder. Adding 2.5% of elderberry powder to the curd mass can provide 100% of the body's daily need for anthocyanins. In addition, elderberry powders contain vitamins, flavanols, and minerals. Due to the high content of antioxidant compounds in elderberry powders, the shelf life of the product has doubled (up to 6 days). With organoleptic, physico-chemical and microbiological indicators, the product meets the requirements of the standard. The addition of elderberry powder also reduces the moisture content in them, and also increases the mass fraction of fat. The work is laid out on 54 pages, contains 6 figures. During its preparation, 36 literary sources were studied.uk_UA
dc.description.abstractРобота присвячена розробці технології виробництва сиркового десерту, збагаченого бузиновим порошком. Внесення у сиркову масу 2,5% бузинового порошку, можна забезпечити добову потребу організму в антоціанах на 100 %. Крім того, бузинові порошки містять вітаміни, флаваноли, мінеральні речовини. За рахунок високого вмісту антиоксидантних сполук у бузинових порошках термін зберігання продукту підвищився вдвічі (до 6-ти діб). З органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками продукт відповідає вимогам стандарту. Додавання бузинових порошків також дозволяє знизити вміст вологи в них, а також підвищується масова частка жиру. Робота викладена на 54 сторінках, містить 6 рисунків. При її підготовці опрацьовано 36 літературних джерел.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectсирковий десертuk_UA
dc.subjectбузиновий порошокuk_UA
dc.subjectантоціаниuk_UA
dc.subjectcottage cheese dessertuk_UA
dc.subjectelderberry powderuk_UA
dc.subjectanthocyaninsuk_UA
dc.titleРозробка технології виготовлення сиркових десертів із використанням похідних переробки бузиниuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of cheese dessert manufacturing technology using elderberry processing derivativesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЯБОК_НЬ Олександр .pdf
  Restricted Access
941 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.