Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12567
Назва: | Визначення та обґрунтування нової концепції готельно-ресторанних комплексів на прикладі готелю «Воскресенський» в м. Суми |
Інші назви: | Definition and justification of the new concept of hotel and restaurant complexes on the example of the hotel «Voskresenskyi» in the city of Sumy |
Автори: | Борсук, Крістіна Миколаївна Borsuk, Kristina Mykolaivna |
Ключові слова: | туризм заклади розміщення модернізація tourism accommodation facilities modernization |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет агротехнологій та природокористування ; наук. керівник М. Г. Баштовий |
Короткий огляд (реферат): | В даній роботі розглянуто теоретичні основи організації та розвитку індустрії гостинності. Автором розглянуто сутність індустрії гостинності, а також підходи до її розуміння, структуру та особливості. У даній роботі зазначено, що індустрія гостинності вважається однією з найбільших галузей сучасної економіки, що швидко розвиваються, а у сучасних умовах основним джерелом розвитку як економіки загалом, так і окремих компаній, зокрема, є інновації. Також у роботі представлено детальний аналіз сучасних інноваційних концепцій готельно-ресторанних комплексів. Автором проаналізовано сучасний стан та особливості розвитку інноваційних концепцій готельно-ресторанних комплексів, а саме світовий та вітчизняний досвід, а також напрямки впровадження інноваційних концепцій для підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанних комплексів. Також, у даній роботі розроблено та представлено практичні рекомендації щодо обґрунтування впровадження нової концепції готельно-ресторанного комплексу «Воскресенський» в м. Суми. |
Опис: | This paper examines the theoretical foundations of the organization and development of the hospitality industry. The author considered the essence of the hospitality industry, as well as approaches to its understanding, structure, and features. This work states that the hospitality industry is considered one of the largest, rapidly developing branches of the modern economy, and in modern conditions, the main source of development of both the economy in general and individual companies, in particular, is innovation. The work also presents a detailed analysis of modern innovative concepts of hotel and restaurant complexes. The author analyzed the current state and features of the development of innovative concepts of hotel and restaurant complexes, namely world and domestic experience, as well as directions for the implementation of innovative concepts to increase the competitiveness of hotel and restaurant complexes. Also, in this work, practical recommendations were developed and presented for substantiating the new concept of the hotel-restaurant complex «Voskresenskyi» in the city of Sumy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12567 |
Розташовується у зібраннях: | Агротехнологій та природокористування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бакалаврська кваліфікаційна робота Борсук Катерини Миколаївни.pdf Restricted Access | 2,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.