Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12718
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМікуліна, Марина-
dc.contributor.authorСаржанов, Богдан-
dc.contributor.authorСпичак, Іван-
dc.contributor.authorШовкун, Ігор-
dc.contributor.authorГнітій, Андрій-
dc.contributor.authorMikulina, Marina-
dc.contributor.authorSarzhanov, Bogdan-
dc.contributor.authorSpychak, Ivan-
dc.contributor.authorShоvkun, Ihor-
dc.contributor.authorHnitiy, Andriу-
dc.date.accessioned2024-10-25T11:25:53Z-
dc.date.available2024-10-25T11:25:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДослідження технологічного процесу вирощування озимого ячменю з обгрунтуванням пареметрів і режиму роботи посівного агрегату [Електронний ресурс] / М. Мікуліна, Б. Саржанов, І. Спичак [та ін.] // The 9th International scientific and practical conference «Perspectives of contemporary science : theory and practice», (October 14-16, 2024). – Lviv : SPC «Sci-conf.com.ua», 2024. – Р. 354-360. – Режим доступу : https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2024/10/PERSPECTIVES-OF-CONTEMPORARY-SCIENCE-THEORY-AND-PRACTICE-14-16.10.2024.pdf. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12718-
dc.descriptionWinter barley is an important crop for agriculture, providing a significant proportion of animal feed and used in the food and brewing industries. The technology of its cultivation requires a precise approach to each stage, starting with soil preparation, seed selection and optimization of the operation parameters of the sowing unit. The correct organization of sowing operations significantly affects the yield and quality of grain. In this article, we will consider the technological process of growing winter barley and justify the parameters and modes of operation of the sowing unit.uk_UA
dc.description.abstractОзимий ячмінь є важливою культурою для сільського господарства, яка забезпечує значну частину кормів для тваринництва та використовується у харчовій і пивоварній промисловості. Технологія його вирощування вимагає точного підходу до кожного етапу, починаючи з підготовки ґрунту, вибору насіння та оптимізації параметрів роботи посівного агрегату. Правильна організація посівних робіт суттєво впливає на врожайність та якість зерна. У даній статті розглянемо технологічний процес вирощування озимого ячменю та обґрунтуємо параметри і режими роботи посівного агрегату.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherSPC «Sci-conf.com.ua»uk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectпосівuk_UA
dc.subjectпосівний агрегатuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectsowinguk_UA
dc.subjectsowing unituk_UA
dc.titleДослідження технологічного процесу вирощування озимого ячменю з обгрунтуванням пареметрів і режиму роботи посівного агрегатуuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the technological process of growing winter barley with justification of the parameters and mode of operation of the sowing unituk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
теза.pdf447,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.