Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12799
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТатаринова, Валентина-
dc.contributor.authorПопович, Євгеній-
dc.contributor.authorTatarynova, Valentyna-
dc.contributor.authorPopovych, Yevheniy-
dc.date.accessioned2024-12-10T11:08:25Z-
dc.date.available2024-12-10T11:08:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТатаринова В. Хімічний захист ріпаку від хвороб [Електронний ресурс] / В. Татаринова, Є. Попович // XLVІІ International scientific and practical conference «The Future of Scientific Discoveries : New Trends and Technologies», (November 13-15, 2024). – Marseille, 2024. – P. 27-29. – Режим доступу : DOI 10.70286/ISU-13.11.2024. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12799-
dc.descriptionRape needs protection from harmful organisms, in particular from diseases. Rape is quite strongly affected by pathogens of such diseases as peronosporosis, fomosis, alternariosis, white and gray rot. A comprehensive approach to solving this problem is important: growing resistant varieties and hybrids, using effective fungicides.uk_UA
dc.description.abstractРіпак потребує захисту від шкідливих організмів, зокрема від хвороб. Ріпак досить сильно уражують збудники таких хвороб як пероноспороз, фомоз, альтернаріоз, білої та сірої гнилей. Важливим є комплексний підхід до вирішення цієї проблеми: вирощування стійких сортів і гібридів, застосування ефективних фунгіцидів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхімічний захистuk_UA
dc.subjectхворобиuk_UA
dc.subjectпероноспорозuk_UA
dc.subjectchemical protectionuk_UA
dc.subjectdiseasesuk_UA
dc.subjectperonosporosisuk_UA
dc.titleХімічний захист ріпаку від хворобuk_UA
dc.title.alternativeChemical protection of rapea against diseasesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tatarynova_texst (3).pdf211,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.