Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12854
Назва: | Удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосу |
Інші назви: | Improving the technology of butter buns using apricot powder |
Автори: | Ворожко, Ігор Русланович Vorozhko, Igor Ruslanovych |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби порошок абрикосу булочка здобна bread and bakery products apricot powder butter bun |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошель |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосу. В роботі проведено огляд літератури з сучасної технології та асортименту хлібобулочних виробів, визначено перспективи застосування порошку абрикосу. Розглянуто особливості виробництва порошку абрикосу, його властивості та харчова цінність. Порошок абрикосу — це продукт, отриманий шляхом висушування та подрібнення плодів абрикосу. Він зберігає більшість корисних властивостей свіжих фруктів і широко використовується в харчовій промисловості. Проведений аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту. |
Опис: | The aim of the work is to improve the technology of butter buns using apricot powder. The paper reviewed the literature on modern technology and assortment of bakery products, determined the prospects of using apricot powder. Features of production of apricot powder, its properties and nutritional value are considered. Apricot powder is a product obtained by drying and grinding apricot fruits. It preserves most of the useful properties of fresh fruit and is widely used in the food industry. An analysis of the technology was carried out and dangerous factors were identified, a HACCP plan was developed for the production of an innovative product. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12854 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ворожко І.Р._авт.pdf Restricted Access | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.