Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12855
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКіяшко, Максим Вікторович-
dc.contributor.authorKiyashko, Maksym Viktorovych-
dc.date.accessioned2024-12-20T07:53:56Z-
dc.date.available2024-12-20T07:53:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошельuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12855-
dc.descriptionThe purpose of the qualification work is to improve the technology of cold fish dishes with the addition of sesame powder. The work identifies the technological and economic aspects of the production of cold fish dishes using sesame powder, analyzes modern technologies for cold fish dishes, namely fish roll with the addition of sesame powder. The content of the main recipe components in the composition of fish roll is scientifically substantiated, the influence of technological factors on the properties of the model system of fish roll is studied. A technological scheme of production and recipe composition of fish roll with the addition of sesame powder are developed. An analysis of the technology is carried out and hazardous factors are identified, a HACCP plan for the production of an innovative product is developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated.uk_UA
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології холодних страв з риби з додаванням порошку кунжуту. В роботі визначено технологічні та економічні аспекти виробництва холодних страв з риби з використанням порошку кунжуту, проведено аналіз сучасних технологій холодних страв з риби, а саме рулету рибного з додаванням порошку кунжуту. Науково обґрунтовано вміст основних рецептурних компонентів у складі рулету рибного, вивчено вплив технологічних факторів на властивості модельної системи рулету рибного. Розроблено технологічну схему виробництва та рецептурний склад рулету рибного з додаванням порошку кунжуту. Проведений аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectхолодні рибні стравиuk_UA
dc.subjectрулет рибнийuk_UA
dc.subjectпорошок кунжутуuk_UA
dc.subjectcold fish dishesuk_UA
dc.subjectfish rolluk_UA
dc.subjectsesame powderuk_UA
dc.titleУдосконалення технології холодних страв із риби з використанням порошку кунжутуuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of cold fish dishes using sesame powderuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кіяшко М.В_авт.pdf
  Restricted Access
1,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.