Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХвостик, В. П.-
dc.contributor.authorБондаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorХвостик, В. П.-
dc.contributor.authorБондаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorKhvostik, V. P.-
dc.contributor.authorBondarenko, Yu. V.-
dc.date.accessioned2013-10-15T07:06:32Z-
dc.date.available2013-10-15T07:06:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХвостик В. П. Генетичні особливості м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції [Електронний ресурс] / В. П. Хвостик, Ю. В. Бондаренко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 200-203.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1363-
dc.descriptionThe results of study of morphological characters of eggs, the genetic structure of ovoprotein loci, level of genetic load at meat-egg hens improved domestic breeding populations derived from your original crosses divergent subpopulations with cocks leading imported breeds.uk_UK
dc.description.abstractНадано результати вивчення морфологічних ознак яєць, генетичної структури за овопротеїновими локусами, рівня спадкового тягаря у м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції вітчизняної селекції, отриманих внаслідок різноспрямованих схрещувань вихідної субпопуляції з півнями провідних імпортних кросів. Представлены результаты изучения морфологических признаков яиц, генетической структуры за овопротеиновыми локусами, уровня наследственного груза у мясо-яичных кур улучшенной популяции отечественной селекции, полученных вследствие разнонаправленных скрещиваний исходной субпопуляции с петухами ведущих импортных кроссов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectморфологічні ознаки яєцьuk_UK
dc.subjectгенетична структураuk_UK
dc.subjectспадковий тягарuk_UK
dc.subjectморфологические признаки яицuk_UK
dc.subjectгенетическая структураuk_UK
dc.subjectнаследственный грузuk_UK
dc.subjectmorphological characters of eggsuk_UK
dc.subjectgenetic structureuk_UK
dc.subjectgenetic loaduk_UK
dc.titleГенетичні особливості м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяціїuk_UK
dc.title.alternativeГенетические особенности мясо-яичных кур улучшенной популяцииuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51.pdf400,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.