Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13752
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorСоловей, В. І.-
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorСоколенко, В. В.-
dc.contributor.authorСиненко, Т. П.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorSolovey, V. I.-
dc.contributor.authorSamilyk, M. M.-
dc.contributor.authorNazarenko, Yu. V.-
dc.contributor.authorSokolenko, V. V.-
dc.contributor.authorSynenko, T. P.-
dc.date.accessioned2025-05-29T10:40:11Z-
dc.date.available2025-05-29T10:40:11Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва хліба із пшеничного борошна з борошном кіноа [Електронний ресурс] : патент 159063 UA : МПК (2025.01), A21D 2/00 / Н. В. Болгова, В. І. Соловей, М. М. Самілик [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2024 02059, заявл. 18.04.2024 ; опубл. 23.04.2025, Бюл. № 17.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13752-
dc.descriptionMethod of producing bread from wheat flour with quinoa flour includes preparation of ingredients, preparation of sponge and kneading of dough from recipe components, fermentation of dough, processing, proofing and baking, and cooling of bread. At the stage of preparing the ingredients, quinoa flour is sieved on sieves with a mesh diameter of 1-1.5 mm and 10% of the total wheat flour weight is added to the dough.uk_UA
dc.description.abstractКорисна модель належить до харчової промисловості і може використовуватися при виробництві хліба із пшеничного борошна з борошном кіноа. Спосіб дозволяє розширити асортимент хліба пшеничного зі збереженням органолептичних та фізико-хімічних показників.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectпшеничне борошноuk_UA
dc.subjectборошно кіноаuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectwheat flouruk_UA
dc.subjectquinoa flouruk_UA
dc.titleСпосіб виробництва хліба із пшеничного борошна з борошном кіноаuk_UA
dc.title.alternativeMethod of producing bread from wheat flour with quinoa flouruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент_Болгова Н (хліб).pdf151,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.