Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1376
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБергілевич, О. М.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorБергилевич, А. Н.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorBergileviсh, O. M.-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.date.accessioned2013-10-17T08:27:14Z-
dc.date.available2013-10-17T08:27:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБергілевич О. М. Характеристика ступенів ризику стосовно бактерій Enterobacter sakazakii в молоці корів після пастеризації [Електронний ресурс] / О. М. Бергілевич, В. В. Касянчук // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 46-50.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1376-
dc.descriptionIn the article describe the methodology of determination and characterization of risk degrees by the bacteria Enterobacter sakazakii in milk cows grade extra. The risk in respect of these bacteria are characterizedvas "low", "medium", "high" and is dependent on the initial level of contamination of raw milk by these microorganisms and microorganisms, as well as the Enterobacteriaceae family of milk pasteurization regimes.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведено методологію встановлення та характеристику спутенів ризику стосовно бактерій Enterobacter sakazakii в молоці корів ґатунку екстра. Встановлено, що ступені ризику стосовно цих бактерій характеризуються як «низький», «середній», «високий» і залежать від початкового рівня контамінування сирого молока цими мікроорганізмами та мікроорганізмами родини Enterobacteriaceae, а також режимів пастеризації молока. В статье представлена методика определения и характеристика степеней риска, осуществляемого бактериями Enterobacter sakazakii в молоке коров сорта екстра. Степень риска в отношении этих бактерии характеризуются как «низкий», «средний», «высокий» и зависит от начального уровня контаминации сырого молока этими микроорганизмами и микроорганизмами семейства Enterobacteriaceae, а также от режимов пастеризации молока.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectрежими пастеризаціїuk_UK
dc.subjectоцінка мікробіологічного ризикуuk_UK
dc.subjectрежимы пастеризацииuk_UK
dc.subjectоценка микробиологического рискаuk_UK
dc.subjectregimes of pasteurizationuk_UK
dc.subjectmicrobiological risk assessmentuk_UK
dc.titleХарактеристика ступенів ризику стосовно бактерій Enterobacter sakazakii в молоці корів після пастеризаціїuk_UK
dc.title.alternativeХарактеристика степеней риска для бактерий Enterobacter sakazakii в молоке коров после пастеризацииuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf492,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.