Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13810
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемидова, Євгенія В’ячеславівна-
dc.contributor.authorСамілик, Марина Михайлівна-
dc.contributor.authorГуба, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorDemidova, E. V.-
dc.contributor.authorSamilik, M. M.-
dc.contributor.authorGuba, S. O.-
dc.date.accessioned2025-06-06T10:06:05Z-
dc.date.available2025-06-06T10:06:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДемидова Є. В. Дослідження впливу бузинової порошкової харчової добавки на термін зберігання йогуртів [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик, С. О. Губа // Вісник Сумського національного аграрного університету університету : науковий журнал. – Сер. «Механізація та автоматизація виробничих процесів». – Суми : СНАУ, 2024. – Вип. 4 (58). – С. 21-27. – Режим доступу : https://doi.org/10.32782/msnau.2024.4.3. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13810-
dc.descriptionThe study investigated the effect of an elderberry powder food additive on the quality characteristics of yogurt and its shelf life. The use of plant powders and extracts that enrich yogurt with vitamins, minerals and phenolic compounds is becoming increasingly relevant. The use of plant components is promising for expanding the range of fermented milk products with antioxidant properties. The aim of the research is to study the effect of elderberry food additive on the quality and shelf life of yogurt. The results of this study will influence the process of developing an improved yogurt technology.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджувався вплив харчової добавки з порошку бузини на якісні показники йогурту та термін його придатності. Використання рослинних порошків та екстрактів, що збагачують йогурт вітамінами, мінералами та фенольними сполуками, стає все більш актуальним. Використання рослинних компонентів є перспективним для розширення асортименту кисломолочних продуктів з антиоксидантними властивостями. Метою наукової роботи є вивчення впливу харчової добавки з бузини на якісні показники та термін придатності йогурту. Результати цього дослідження вплинуть на процес розробки вдосконаленої технології йогурту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectfermented milk productsuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UA
dc.titleДослідження впливу бузинової порошкової харчової добавки на термін зберігання йогуртівuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the effect of elderberry powder food additive on the shelf life of yogurtuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf455,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.