Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14002
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванченко, Максим Борисович-
dc.contributor.authorIvanchenko, Maksym Borysovych-
dc.date.accessioned2025-06-26T07:08:39Z-
dc.date.available2025-06-26T07:08:39Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошельuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14002-
dc.descriptionThe qualification work examines the issue of expanding the range of health drinks in a cafe for 50 seats in order to improve the quality of service, meet consumer demand for useful and functional products, and promote a healthy lifestyle. Modern trends in the development of the beverage market, trends in the consumption of health products and the impact of functional ingredients on the human body are analyzed. Special attention is paid to the design of the technological process for preparing health drinks in compliance with sanitary and hygienic requirements, as well as the organization of rational work of personnel. New drink recipes, technological maps are developed, and the production program is calculated. A detailed calculation of the cold store, including its area, technological equipment and storage conditions of raw materials, was carried out in accordance with current regulations. The results of the work can be implemented in practice to expand the cafe's services with an emphasis on healthy eating.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі досліджено питання розширення асортименту оздоровчих напоїв у кафе на 50 місць з метою підвищення якості обслуговування, задоволення попиту споживачів на корисну та функціональну продукцію, а також популяризації здорового способу життя. Проаналізовано сучасні напрями розвитку ринку напоїв, тенденції споживання оздоровчої продукції та вплив функціональних інгредієнтів на організм людини. Особливу увагу приділено проєктуванню технологічного процесу приготування оздоровчих напоїв із дотриманням санітарно-гігієнічних вимог, а також організації раціональної роботи персоналу. Розроблено нові рецептури напоїв, технологічні карти, здійснено розрахунок виробничої програми. Проведено детальний розрахунок холодного цеху, зокрема його площі, технологічного обладнання та умов зберігання сировини, відповідно до чинних нормативів. Результати роботи можуть бути впроваджені в практику для розширення послуг кафе з акцентом на здорове харчування.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectоздоровчі напоїuk_UA
dc.subjectкафеuk_UA
dc.subjectхолодний цехuk_UA
dc.subjecthealth drinksuk_UA
dc.subjectcafeuk_UA
dc.subjectcold storeuk_UA
dc.titleРозширення асортименту оздоровчих напоїв та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цехуuk_UA
dc.title.alternativeExpanding the range of health drinks and designing the technological process in a cafe with 50 seats with the calculation of a cold storeuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІВАНЧЕНКО М. Б..pdf
  Restricted Access
2,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.