Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14080
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнієнко, Карина Олегівна-
dc.contributor.authorKornienko, Karina-
dc.date.accessioned2025-07-03T12:02:49Z-
dc.date.available2025-07-03T12:02:49Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Т. П. Синенкоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14080-
dc.descriptionThe qualification work developed a mini-shop project specialized in producing high-quality confectionery products - cookies and gingerbread. The first chapter discusses the mini-shop's territorial location, assesses the region's resources, and analyzes the raw material base, sales markets, and supply chain. It is determined that the modern production of confectionery products, such as gingerbread and cookies, is focused on improving quality, energy efficiency, and considering the needs of different groups of people. The second section comprehensively analyzes the necessary resources for organizing a mini-shop to produce confectionery products with a 100 kg/shift capacity. The third section describes in detail the technological scheme of production of the selected confectionery products, which covers all stages from the preparation of ingredients to the packaging of finished products. In the fourth section, a detailed analysis of hazardous factors was carried out based on the food safety management system (HACCP) principles in the projected mini-shop to produce cookies and gingerbread. The fifth section calculates the economic efficiency of the planned mini-shop. Significant potential has been identified, characterized by a high level of profitability (86 %) and a relatively short payback period (6.5 months).uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розроблено проєкт міні-цеху, спеціалізованого на виробництві високоякісних кондитерських виробів – печива та пряників. У першому розділі розглянуто територіальне розміщення міні-цеху, оцінено ресурси регіону та проаналізовано сировинну базу, ринки збуту й систему постачання. Визначено, що сучасне виробництво кондитерських виробів ‒ пряників і печива, орієнтоване на підвищення якості, енергоефективність, врахування потреб різних груп осіб. У другому розділі здійснено комплексний аналіз необхідних ресурсів для організації міні-цеху з виробництва кондитерських виробів потужністю 100 кг/зміну. У третьому розділі детально розглянуто технологічну схему виробництва вибраного асортименту кондитерських виробів, яка охоплює всі етапи від підготовки інгредієнтів до пакування готової продукції. У четвертому розділі розглянуто детальний аналіз небезпечних факторів на основі принципів системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у проектованому міні-цеху з виробництва печива та пряників було проведено. У п’ятому розділі розраховано економічну ефективність запланованого міні-цеху. Виявлено значний потенціал, що характеризується високим рівнем рентабельності (86 %) і порівняно коротким періодом окупності інвестицій (6,5 місяців).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectпечивоuk_UA
dc.subjectпряникиuk_UA
dc.subjectconfectioneryuk_UA
dc.subjectcookiesuk_UA
dc.subjectgingerbreaduk_UA
dc.titleПроект міні-цеху з виробництва кондитерських виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject of a mini-shop for the production of confectioneryuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корнієнко К.О. (бакалавр) 2025.pdf
  Restricted Access
1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.