Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14082
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДворніченко, М. В.-
dc.contributor.authorDvornichenko, M. V.-
dc.date.accessioned2025-07-03T12:26:00Z-
dc.date.available2025-07-03T12:26:00Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник А. О. Геліхuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14082-
dc.descriptionThe explanatory note of the qualification work contains 5 sections, 97 pages, 2 figures, 16 tables, and 40 literature sources. Four A1 format drawings were completed and are presented in a Power Point presentation: an instrumental and technological scheme, a plan of the enterprise, a longitudinal section, an equipment layout scheme, and color coding of the premises in accordance with the requirements of the HACCP system. The purpose of the work is to study the technology of hard cheese production and to design and calculate a mini-workshop for hard cheese production. The object of the work is the technology of hard cheese production. The subject is the technological calculations for hard cheeses. In Section I of the qualification work, the characteristics and justification for the choice of the design location for the mini-workshop were carried out. A technical and economic justification for the choice of the assortment planned by the project was conducted, and the production methods in the conditions of a processing enterprise were selected. In Section II of the qualification work, the necessary technological calculations for the project were performed, and the selection and calculation of the main equipment and machinery necessary for the implementation of the project were carried out. The calculation of the areas of production and auxiliary premises was performed. In Section III, technological production schemes adapted to the designed enterprise were developed. In Section IV, issues of labor protection were elaborated, and an analysis of hazardous production factors was carried out. In Section V, the calculations of economic efficiency established that the payback period of the project is 2 years.uk_UA
dc.description.abstractПояснювальна записка кваліфікаційної роботи містить 5 розділів. 97 с., 2 рис., 16 табл., 40 джерел літератури. Виконано 4 креслення в форматі А1, які представлені в програмі Power Point: апаратурна-технологічної схеми, плану підприємства, повздовжній розріз, схеми розміщення обладнання та кольорове кодування приміщень згідно вимог системи HACCP Мета роботи - вивчення технології виробництва твердих сирів та проектний розрахунок міні-цеху виробництва твердих сирів. Об’єкт – технологія виробництва твердих сирів. Предмет – технологічні розрахунки твердих сирів. В розділі І кваліфікаційної роботи було проведено характеристику і обґрунтування вибору місця проектування цеху. Проведено техніко-економічне обґрунтування вибору асортименту, який планується проєктом та обрані способи виробництва в умовах переробного підприємства. У розділі ІІ кваліфікаційної роботи було виконано необхідні для проєкту технологічні розрахунки, здійснено підбір та розрахунок необхідного, для реалізації проекту, основного обладнання та устаткування. Здійснено розрахунок площ виробничих, допоміжних приміщень. У розділі ІІІ було розроблено адаптовані під підприємство, що проектується технологічні схеми виробництва. У розділі ІV опрацьовані питання з охорони праці, проведений аналіз небезпечних чинників виробництва. У розділі V проведеними розрахунками економічної ефективності встановлено період окупності проєкту – 2 роки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectтверді сириuk_UA
dc.subjectсичужне сзіданняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjecthard cheesesuk_UA
dc.subjectrennet coagulationuk_UA
dc.titleПроєкт цеху по виробництву твердих сирівuk_UA
dc.title.alternativeProject of a hard cheese production workshopuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дворніченко.pdf
  Restricted Access
1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.