Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14085
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДорош, Ярослав Віталійович-
dc.contributor.authorDorosh, Ya. V.-
dc.date.accessioned2025-07-04T07:43:29Z-
dc.date.available2025-07-04T07:43:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник С. О. Губаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14085-
dc.descriptionThe purpose of the work is to study the technologies for the production of flour confectionery products, namely oat cookies enriched with powders derived from the processing of wild berries and a calculation project for a mini-shop for the production of cookies. The object is the technology of production of flour confectionery products. The subject is technological calculations of flour confectionery products, cookie recipes. In section I of the qualification work, a characteristic and justification of the choice of the location for the mini-workshop design were carried out. A feasibility study was conducted to select the range planned by the project and production methods were selected in the conditions of the enterprise's craft mini-confectionery shop. In section II of the qualification work, the following were performed: technological calculations, selection and calculation of main equipment and facilities, calculation of the areas of production and auxiliary premises. In section III, technological production schemes adapted to the enterprise being designed were developed. In section IV, issues of labor protection were worked out, and an analysis of hazardous production factors was carried out. In section V, the calculations of economic efficiency established the payback period of the project - 5 months.uk_UA
dc.description.abstractМета роботи - вивчення технології виробництва борошняних кондитерських виробів, а саме печива вівсяного та мафінів збагачених порошками з похідних переробки дикорослих ягід та проектний розрахунок міні-цеху виробництва печива. Об’єкт – технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Предмет – технологічні розрахунки борошняних кондитерських виробів, рецептури печива. В розділі І кваліфікаційної роботи було проведено характеристику і обґрунтування вибору місця проектування міні-цеху. Проведено техніко економічне обґрунтування вибору асортименту який планується проектом та обрані способи виробництва в умовах крафтового міні-кондитерського цеху підприємства. У розділі ІІ кваліфікаційної роботи було виконано: технологічні розрахунки, підбір та розрахунок основного обладнання та устаткування, розрахунок площ виробничих, допоміжних приміщень. У розділі ІІІ було розроблено адаптовані під підприємство, що проектується технологічні схеми виробництва. У розділі ІV опрацьовані питання з охорони праці, проведений аналіз небезпечних чинників виробництва. У розділі V проведеними розрахунками економічної ефективності встановлено період окупності проекту – 5 місяців.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectпроектuk_UA
dc.subjectкрафтове виробництвоuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectcraft productionuk_UA
dc.subjectflour confectioneryuk_UA
dc.titleПроект міні-цеху по виробництву крафтових кондитерських виробівuk_UA
dc.title.alternativeProject of a mini-workshop for the production of craft confectioneryuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дорош кв.роб.pdf
  Restricted Access
984,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.