Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14089
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНерощина, Альона Володимирівна-
dc.contributor.authorNeroshchyna, A. V.-
dc.date.accessioned2025-07-04T08:11:13Z-
dc.date.available2025-07-04T08:11:13Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник С. О. Губаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14089-
dc.descriptionThe purpose of the work is to study the technology of dairy product production and design calculation of a mini-workshop for the production of dairy products. The object is the technology of brine cheese production. The subject is technological calculations of brine cheeses and fermented milk cheese. In section I of the qualification work, a characteristic and justification of the choice of the location for the mini-workshop design were carried out. A feasibility study of the choice of the assortment planned by the project and the selected production methods in the conditions of a mini-processing enterprise were carried out. In section II of the qualification work, the technological calculations necessary for the project were performed, the selection and calculation of the main equipment and facilities necessary for the implementation of the project were carried out. The calculation of the areas of production and auxiliary premises was carried out. In section III, technological production schemes adapted to the enterprise being designed were developed. In section IV, issues of labor protection were worked out, and an analysis of hazardous production factors was carried out. In section V, the calculations of economic efficiency established the payback period of the project - 9 months.uk_UA
dc.description.abstractМета роботи - вивчення технології виробництва молочних продуктів та проектний розрахунок міні-цеху виробництва молочних продуктів. Об’єкт – технологія виробництва розсільних сирів. Предмет – технологічні розрахунки сирів розсільних та сиру кисломолочного. В розділі І кваліфікаційної роботи було проведено характеристику і обґрунтування вибору місця проектування міні-цеху. Проведено техніко економічне обґрунтування вибору асортименту який планується проектом та обрані способи виробництва в умовах міні-переробного підприємства. У розділі ІІ кваліфікаційної роботи було виконано необхідні для проекту технологічні розрахунки, здійснено підбір та розрахунок необхідного, для реалізації проекту, основного обладнання та устаткування. Здійснено розрахунок площ виробничих, допоміжних приміщень. У розділі ІІІ було розроблено адаптовані під підприємство, що проектується технологічні схеми виробництва. У розділі ІV опрацьовані питання з охорони праці, проведений аналіз небезпечних чинників виробництва. У розділі V проведеними розрахунками економічної ефективності встановлено період окупності проекту – 9 місяців.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectпроектuk_UA
dc.subjectсири розсільніuk_UA
dc.subjectсичужне зсіданняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectbrine cheesesuk_UA
dc.subjectrennet coagulationuk_UA
dc.titleПроект міні-цеху виробництва сирів розсільнихuk_UA
dc.title.alternativeProject of a mini-workshop for the production of brine cheesesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нерощина квал.роб.pdf
  Restricted Access
1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.