Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14295
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавидов, Сергій-
dc.contributor.authorDavydov, Serhiy-
dc.date.accessioned2025-08-21T09:49:20Z-
dc.date.available2025-08-21T09:49:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник Л. В. Булаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14295-
dc.descriptionThe method of qualified work was the analysis of the peculiarities of pork production at the pig farm in the Pishchany service station in the Sumy region. The object of caution is pigs of various age groups. The subject of caution is the advanced technological lance of pork production using flow technology. To achieve the goal, the following main tasks were undertaken: to analyze the real state of economical and productive activity of agricultural enterprises - STOV "Pishchany"; depend on the peculiarities of the breeding population, breeding methods and their results at the pig farm; conduct an analysis of technological approaches for growing piglets from the farrowing shop before implementation for slaughter after intensive breeding; analyze technological approaches to the age and diet of young pigs. In order to improve the reproductive characteristics of sows and increase the average weight gain of suitable young animals, it is recommended to carry out a comprehensive testing of options for selecting specialized uteruses in the minds of Pishchany mother line "Camboro" links terminal lines and means the most effective option for business minds.uk_UA
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи став аналіз особливостей виробництва свинини на свинокомплексі в СТОВ «Піщане» Сумської області. Об’єкт спостережень - свині різних вікових груп. Предмет спостережень – загальний технологічний ланцюг виробництва свинини за потоковою технологією. Для досягнення поставленої мети вивчалися наступні основні задачі: проаналізувати реальний стан економічної та виробничої діяльності аграрного підприємства – СТОВ «Піщане»; визначитись з особливостями відтворення поголів’я, методів розведення і їх результатів на свинокомплексі; надати аналіз технологічних підходів при вирощуванні поросят від цеху опоросів до реалізації на забій після інтенсивної відгодівлі; проаналізувати технологічні підходи до годівлі і раціони молодняку свиней. З метою покращення репродуктивних ознак свиноматок і збільшення середньодобових приростів відгодівельного молодняку рекомендується провести в умовах СТОВ «Піщане» виробничі випробування варіантів підбору до маток спеціалізованої материнської лінії «Камборо» кнурів термінальних ліній і визначити найбільш ефективний варіант для умов підприємства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectсвиноматкаuk_UA
dc.subjectвідгодівельний молоднякuk_UA
dc.subjectпоросятаuk_UA
dc.subjectsowuk_UA
dc.subjectprofitable young animalsuk_UA
dc.subjectpigletsuk_UA
dc.titleАналіз стану виробництва свинини в СТОВ «Піщане» Сумської» областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the state of pork production in the "Peshchane" Slaughterhouse of Sumy regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Давидов.pdf
  Restricted Access
1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.