Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14299
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпенко, Антон-
dc.contributor.authorKarpenko, Anton-
dc.date.accessioned2025-08-21T10:15:03Z-
dc.date.available2025-08-21T10:15:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник М. І. Шкуркоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14299-
dc.descriptionIn the current conditions of development of the agro-industrial complex of Ukraine, effective and rational processing of slaughter products is of particular importance. This is due not only to the need to increase the production of high-quality livestock products, but also to the requirements for safety, competitiveness and environmental friendliness of production processes. One of the key elements of the meat industry is meat processing plants, which carry out animal slaughter, primary processing, and processing of meat raw materials to produce final products for consumption. The Pryluky Meat Processing Plant is an example of a modern enterprise that combines the traditions of the meat processing industry with innovative technologies. Studying the features of the technological process of processing slaughter products precisely in the conditions of this enterprise allows us to identify the advantages and problematic aspects of organizing production, as well as develop ways to improve technologies taking into account modern requirements for quality, sanitary safety, and economic efficiency.uk_UA
dc.description.abstractУ сучасних умовах розвитку агропромислового комплексу України особливого значення набуває ефективна та раціональна переробка продуктів забою. Це зумовлено не лише потребою у збільшенні виробництва високоякісної продукції тваринництва, але й вимогами до безпечності, конкурентоспроможності та екологічності виробничих процесів. Одним із ключових елементів м’ясної промисловості є м’ясокомбінати, на яких здійснюється забій тварин, первинна обробка та переробка м’ясної сировини з метою отримання кінцевої продукції для споживання. Прилуцький м’ясокомбінат є прикладом сучасного підприємства, яке поєднує традиції м’ясопереробної галузі з інноваційними технологіями. Вивчення особливостей технологічного процесу переробки продуктів забою саме в умовах цього підприємства дозволяє виявити переваги й проблемні аспекти організації виробництва, а також розробити шляхи вдосконалення технологій з урахуванням сучасних вимог до якості, санітарної безпеки та економічної ефективності.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectпродукти забоюuk_UA
dc.subjectм’ясокомбінатuk_UA
dc.subjectм’ясопереробна промисловістьuk_UA
dc.subjectslaughter productsuk_UA
dc.subjectmeat processing plantuk_UA
dc.subjectmeat processing industryuk_UA
dc.titleТехнологія переробки продуктів забою в умовах ПрАТ «Прилуцький м'ясокомбінат» Чернігівської областіuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of processing slaughter products in the conditions of PJSC "Prylutskyi meat processing plant" of Chernihiv regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Карпенко.pdf
  Restricted Access
2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.