Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14538
Назва: Технологічні особливості виробництва молока в ТОВ «Молоко Вітчизни» Конотопського району
Інші назви: Technological features of milk production in LLC "Moloko Vitchyzny" of Konotop district
Автори: Селегень, Віталій Олександрович
Selehen, Vitaliy Oleksandrovych
Ключові слова: корова
добовий надій
голштинська порода
cow
daily milk yield
Holstein breed
Дата публікації: 2025
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. В. Попсуй
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи стало вивчення технологічних особливостей виробництва молока, високої товарної якості, в умовах молочного комплексу ТОВ «Молоко Вітчизни» Конотопського району. Предметом дослідження стало основні технологічні складові в технології виробництва молока, господарськи корисні ознаки корів голштинської породи Об’єкт дослідження – ступень впливу технологічних аспектів на основні продуктивні ознаки корів. Встановлено, що робота на підприємстві ведеться на високому технологічному рівні і з залучанням інноваційних підходів. Витримування належних технологічних умов догляду за тваринами, використання сучасного обладнання, постійний моніторинг якості і поживності раціонів, стану здоров’я тварин, суворе виконання всіх взаємопов’язаних елементів технології та контроль якості молока в власній лабораторії – дозволяє отримувати щоденно біля 35 кг молока на корову ґатунку «Екстра».
Опис: The purpose of the thesis was to study the technological features of milk production, high marketable quality, in the conditions of the dairy complex LLC "Moloko Vitchyzny" of the Konotop district. The subject of the study was the main technological components in the technology of milk production, economically useful features of Holstein cows. The object of the study is the degree of influence of technological aspects on the main productive features of cows. It was established that the work at the enterprise is carried out at a high technological level and with the involvement of innovative approaches. Maintaining proper technological conditions for animal care, the use of modern equipment, constant monitoring of the quality and nutritional value of rations, the state of animal health, strict implementation of all interrelated elements of technology and quality control of milk in its own laboratory - allows you to get about 35 kg of milk per cow of the "Extra" variety daily.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14538
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Віталій СЕЛЕГЕНЬ.pdf
  Restricted Access
1,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.