Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14540
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрінь, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorPrin, Dmytro Oleksandrovych-
dc.date.accessioned2025-09-23T09:46:19Z-
dc.date.available2025-09-23T09:46:19Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. В. Попсуйuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14540-
dc.descriptionThe aim of the work was to study the technology of producing high-quality beef by introducing intensive technologies in the cultivation of beef cattle. The subject of observations was the conditions of maintenance, feeding, breeding methods and organizational aspects of keeping and caring for animals. The object of research was beef cattle of 7 breeds. The features of the formation of meat qualities of young animals in the process of growing, depending on the genotype, were established, and measures were proposed to improve the technology. Based on the research conducted, it was established that the use of specialized beef cattle, both European and domestic, is a real way to create a meat cattle industry, and to integrate Ukraine into the international market of highly liquid agricultural products.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи стало вивчення технології виробництва високоякісної яловичини шляхом впровадження інтенсивних технологій в вирощування м’ясної худоби. Предметом спостережень стали умови утримання, годівля, методи розведення та організаційні аспекти утримання і догляду тварин. Об’єктом досліджень стала м’ясна худоба 7 порід. Встановлені особливості формування м’ясних якостей молодняку в процесі вирощування, в залежності від генотипу, та запропоновані заходи з удосконалення технології. На основі проведених досліджень встановлено, що використання спеціалізованої м’ясної худоби, як Європейської так і вітчизняної – реальний шлях до створення галузі м’ясного скотарства, інтеграції України в міжнародний ринок високоліквідних сільськогосподарських продуктів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectм’ясна худобаuk_UA
dc.subjectбугайці відгодівельніuk_UA
dc.subjectрепродуктивні ознакиuk_UA
dc.subjectbeef cattleuk_UA
dc.subjectfattening bullsuk_UA
dc.subjectreproductive traitsuk_UA
dc.titleТехнологічні особливості виробництва яловичини в умовах ТОВ «Агрікор Холдинг», Чернігівська областьuk_UA
dc.title.alternativeTechnological features of beef production in the conditions of Agrikor Holding LLC, Chernihiv regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дмитро ПРІНЬ.pdf
  Restricted Access
2,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.