Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВодолага, Максим Володимирович-
dc.contributor.authorVodolaga, Maksym Volodymyrovych-
dc.date.accessioned2025-09-23T09:58:23Z-
dc.date.available2025-09-23T09:58:23Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник І. Б. Вощенкоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14542-
dc.descriptionThe purpose of this work is to study, analyze and master the general technological process of drinking milk production; study the organoleptic, physicochemical properties of pasteurized milk enriched with β-carotene in the conditions of the Sumy Dairy Plant branch of the State Enterprise "Aromat" of the State Enterprise "Milkiland Ukraine". The object of the study is the technological process of manufacturing pasteurized drinking milk enriched with β-carotene. The subject of the study of this work is pasteurized drinking milk enriched with β-carotene. It was established that according to organoleptic and physicochemical indicators, pasteurized drinking milk enriched with β-carotene produced by the Sumy Dairy Plant branch of the State Enterprise "Aromat" of the State Enterprise "Milkiland Ukraine" meets all the requirements of DSTU 2661-2010 "Drinking cow's milk. General technical conditions".uk_UA
dc.description.abstractМетою даної роботи є вивчення, аналіз та освоєння загального технологічного процесу виробництва питного молока; дослідження органолептичних, фізико-хімічних властивостей молока пастеризованого, збагаченого β-каротином в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат» ДП «Мілкіленд Україна». Об’єктом дослідження є технологічний процес виготовлення питного молока пастеризованого, збагаченого β-каротином. Предметом дослідження даної роботи є питне молоко пастеризоване, збагачене β-каротином. Встановлено, що за органолептичними та фізико-хімічними показниками молоко питне пастеризоване, збагачене β-каротином, виробництва філії Сумський молочний завод ДП «Аромат» ДП «Мілкіленд Україна» відповідає всім вимогам ДСТУ 2661-2010 «Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectмолокопереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectтехнології виробництва питного молокаuk_UA
dc.subjectпитне молоко пастеризованеuk_UA
dc.subjectmilk processing enterprisesuk_UA
dc.subjecttechnologies for the production of drinking milkuk_UA
dc.subjectpasteurized drinking milkuk_UA
dc.titleАналіз технології переробки молочної сировини та виробництва питного молока в умовах ТОВ «Мілкіленд Україна» філіал Сумський молокозавод ДП «Аромат»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of processing dairy raw materials and production of drinking milk in the conditions of LLC "Milkiland Ukraine" branch of Sumy Dairy Plant of SE "Aromat"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Максим ВОДОЛАГА.pdf
  Restricted Access
1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.