Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14899
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКошель, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorKoshel, Olena Yuriivna-
dc.contributor.authorDikhtyar, Alena Mykolaivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorFedak, Natalya Vasylivna-
dc.date.accessioned2025-12-17T10:46:36Z-
dc.date.available2025-12-17T10:46:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину : монографія [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, А. М. Діхтярь, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак. – Харків : Діса+, 2024. – 146 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14899-
dc.descriptionThe monograph contains concentrated and systematized scientific information (analytical and experimental studies) on the technology of thermostable milk-containing filling based on a dry mixture using a binary combination of xanthan and tare gums, gelatin and transglutaminase, which allows obtaining a semi-finished product with a high degree of readiness and a long shelf life, as well as a finished filling with regulated thermostable properties, high consumer characteristics, nutritional value, low cost for a wide range of culinary and confectionery products. Scientific information is presented in text form, technological calculations, drawings, diagrams, tables and is intended for teachers, postgraduate students, higher education degree applicants engaged in scientific work.uk_UA
dc.description.abstractМонографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (аналітичні та експериментальні дослідження) щодо технології термостабільної молоковмісної начинки на основі сухої суміші з використанням бінарної комбінації камедей ксантану та тари, желатину та трансглютамінази, що дозволяє отримати напівфабрикат високого ступеня готовності та тривалого терміну зберігання, а також готову начинку з регульованими термостабільними властивостями, високими споживчими характеристиками, поживною цінністю, низькою собівартістю для широкого асортименту кулінарної та кондитерської продукції. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДіса+uk_UA
dc.subjectжелатинuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатuk_UA
dc.subjectмолоковмісна термостабільна начинкаuk_UA
dc.subjectgelatinuk_UA
dc.subjectsemi-finished productuk_UA
dc.subjectmilk-containing thermostable fillinguk_UA
dc.titleТехнологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатинуuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of thermostable milk-containing filling using gelatinuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обл_Монографія_Кошель_2024 (1).pdf3,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Монографія_Кошель_2024.pdf3,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.