Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14899
Назва: Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину
Інші назви: Technology of thermostable milk-containing filling using gelatin
Автори: Кошель, Олена Юріївна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Федак, Наталя Василівна
Koshel, Olena Yuriivna
Dikhtyar, Alena Mykolaivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Fedak, Natalya Vasylivna
Ключові слова: желатин
напівфабрикат
молоковмісна термостабільна начинка
gelatin
semi-finished product
milk-containing thermostable filling
Дата публікації: 2024
Видавництво: Діса+
Бібліографічний опис: Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину : монографія [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, А. М. Діхтярь, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак. – Харків : Діса+, 2024. – 146 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (аналітичні та експериментальні дослідження) щодо технології термостабільної молоковмісної начинки на основі сухої суміші з використанням бінарної комбінації камедей ксантану та тари, желатину та трансглютамінази, що дозволяє отримати напівфабрикат високого ступеня готовності та тривалого терміну зберігання, а також готову начинку з регульованими термостабільними властивостями, високими споживчими характеристиками, поживною цінністю, низькою собівартістю для широкого асортименту кулінарної та кондитерської продукції. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою.
Опис: The monograph contains concentrated and systematized scientific information (analytical and experimental studies) on the technology of thermostable milk-containing filling based on a dry mixture using a binary combination of xanthan and tare gums, gelatin and transglutaminase, which allows obtaining a semi-finished product with a high degree of readiness and a long shelf life, as well as a finished filling with regulated thermostable properties, high consumer characteristics, nutritional value, low cost for a wide range of culinary and confectionery products. Scientific information is presented in text form, technological calculations, drawings, diagrams, tables and is intended for teachers, postgraduate students, higher education degree applicants engaged in scientific work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14899
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обл_Монографія_Кошель_2024 (1).pdf3,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Монографія_Кошель_2024.pdf3,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.