Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1592
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФотін, А. І.-
dc.contributor.authorКоваль, Г. І.-
dc.contributor.authorФотин, А. И.-
dc.contributor.authorКоваль, Г. И.-
dc.contributor.authorFotin, A. I.-
dc.contributor.authorKoval, G. І.-
dc.date.accessioned2014-04-01T08:35:58Z-
dc.date.available2014-04-01T08:35:58Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФотін А. І. Альтернативні ветеринарно-санітарні заходи при виробництві екологічно чистої продукції птахівництва [Електронний ресурс] / А. І. Фотін, Г. І. Коваль // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. - Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. - Суми, 2013. - Вип. 9 (33). - С. 98-101.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1592-
dc.descriptionMaterials on improvement of veterinary-sanitary measrues for prevention of bacterial infection of poultry which improve poultry products quality are revealed in the paper. The developed plan of bacterial diseases prevention allows increase phisico–chemical, biological quality of the poultry products and also to increase its nutritive value.uk_UK
dc.description.abstractВ статті надані результати проведених досліджень і розробка ветеринарно-санітарних заходів, виконнаня яких дозволяє отримати високоякісну екологічно чисту продукцію птахівництва. Розроблена та запропонована нами схема профілактики бактеріальних хвороб сприяє покращенню не тільки фізико-хімічної, біологічної, але й харчової цінності м’яса. В статье приведены результаты проведенных исследований и разработка ветеринарно- санитарных мероприятий, использование которых разрешает получать высококачественную экологически чистую продукцию птицеводства. Разработанная нами схема профилактики бактериальных болезней позволяет улучшить не только физико-химические, биологические свойства птицеводческой продукции, но и повысить пищевую ее ценность.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectдезінфектант «Бровадез плюс»uk_UK
dc.subjectхімічний склад м’яса птицuk_UK
dc.subjectтушки птиціuk_UK
dc.subjectдезинфектант «Бровадез плюс»uk_UK
dc.subjectхимический состав мяса птицuk_UK
dc.subjectтушки птицыuk_UK
dc.subjectisinfection preparation Brovadez-plusuk_UK
dc.subjectchemical composition of poultry meatuk_UK
dc.subjectpoultry carcasesuk_UK
dc.titleАльтернативні ветеринарно-санітарні заходи при виробництві екологічно чистої продукції птахівництва. Альтернативные ветеринарно-санитарные мероприятия при производстве экологически чистой продукции птицеводстваuk_UK
dc.title.alternativeAlternative veterinary-sanitary measures in the production of environmentally friendly products of poultryuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30.pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.