Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1639
Назва: | Моніторинг дезінфекційних засобів, що застосовуються в свинарстві Мониторинг дезинфекционных средств, применяемых в свиноводстве |
Інші назви: | Monitoring disinfectants used in pig |
Автори: | Шкромада, О. І. Шкромада, О. И. Shkromada, O. І. |
Ключові слова: | дезінфекція мікроклімат приміщень клінічний стан свиней дезинфекция микроклимат помещений клиническое состояние свиней disinfection indoor climate the clinical condition of the pigs |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Шкромада О.І. Моніторинг дезінфекційних засобів, що застосовуються в свинарстві [Електронний ресурс] / О. І. Шкромада // Проблеми ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. професорсько-викладацького складу та аспірантів, (м. Київ,2014 р.). - Київ, 2014. - С. 82-84. |
Короткий огляд (реферат): | В результаті проведених досліджень було встановлено, що до препаратів, які використовуються у свинарстві багато років, мікроорганізми набули значну резистентність. Тому є необхідність застосування нових, безпечних сануючих засобів для створення сприятливих умов для утримання тварин. В результате проведенных исследований было установлено, что к препаратам, используемым в свиноводстве много лет, микроорганизмы приобрели значительную резистентность. Поэтому есть необходимость применения новых, безопасных санирующих средств для создания благоприятных условий для содержания животных. |
Опис: | As a result of the research it was found that the drugs used in pig years, microorganisms have gained considerable resistance. Therefore there is the need for new, safe sanifying means to create favorable conditions for the animals. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1639 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.