Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1663
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касяненко, Оксана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Гладченко, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Касьяненко, Оксана Ивановна | - |
dc.contributor.author | Гладченко, Сергей Михайлович | - |
dc.contributor.author | Kasyanenko, Oksana Ivanovna | - |
dc.contributor.author | Gladchenko, Sergey Mihaylovich | - |
dc.date.accessioned | 2014-07-08T07:14:18Z | - |
dc.date.available | 2014-07-08T07:14:18Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Касяненко О. І. Морфологічні та культуральні властивості iзолятів Campylobacter spp. [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, С. М. Гладченко // Науковий вiсник Луганського національного аграрного унiверситету. - Луганськ, 2014. - № 60. - С. 60-65. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1663 | - |
dc.description | The article describes and analyzes the results of researches on studying features of morphological signs of Campylobacter, which were isolated from poultry. The shown data regarding cultural properties Campylobacter spp. at cultivation of liquid, dense and semi-liquid nutrient mediums. Considering the results obtained relatively morphological properties and features of cultivation of these microorganisms have been conducted research on differentiation and identification of microorganisms of the genus Campylobacter. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті наведені і проаналізовані результати досліджень щодо вивчення особливостей морфологічних ознак кампілобактерій, які були ізольовані із м’яса птиці. Наведені дані щодо культуральних властивостей Campylobacter spp. за культивування в рідких, щільних та напіврідких поживних середовищах. Враховуючи отримані результати щодо морфологічних властивостей і особливості культивування даних мікроорганізмів були проведені дослідження щодо диференціації та ідентифікації мікроорганізмів роду Campylobacter. В статье приведены и проанализированы результаты исследований относительно изучения особенностей морфологических признаков кампилобактерий, которые были изолированные из мяса птицы. Приведены данные относительно культуральных свойств Campylobacter spp. при культивировании в жидких, плотных и полужидких питательных средах. Учитывая полученные результаты относительно морфологических свойств и особенности культивирования данных микроорганизмов были проведены исследования относительно дифференциации и идентификации микроорганизмов рода Campylobacter. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Луганський національний аграрний унiверситет | uk_UK |
dc.subject | ізоляти | uk_UK |
dc.subject | живильні середовища | uk_UK |
dc.subject | ідентифікація | uk_UK |
dc.subject | изоляты | uk_UK |
dc.subject | питательные среды | uk_UK |
dc.subject | идентификация | uk_UK |
dc.subject | nutritional environments | uk_UK |
dc.subject | identification | uk_UK |
dc.title | Морфологічні та культуральні властивості ізолятів Сampylobacter spp. | uk_UK |
dc.title.alternative | Морфологические и культуральные свойства изолятов Сampylobacter spp. | uk_UK |
dc.title.alternative | Morphological and сultural properties of isolates of Сampylobacter spp. | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Луганськ_2014_р.pdf | 738,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.