Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1679
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorМаshkin, Mykola-
dc.contributor.authorMogutova, Valentyna-
dc.date.accessioned2014-08-13T07:51:12Z-
dc.date.available2014-08-13T07:51:12Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМашкін М.І. Визначення соматичних клітин у молоці в процесі доїння корів[Електронний ресурс] / М.І. Машкін, В.Ф. Могутова // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю. Роль науки у підвищенні технологічного рівня і ефективності АПК України. – Тернопіль, 2013. – С.174-176.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1679-
dc.descriptionIt is set that the amount of somatic cages in milk in the process of milking of cows considerably changes at their increase in the last portions of milk. a large value for producers of suckling raw material has determination of somatic cages, estimation of their intercommunications with the different indexes of quality and safety of unboiled milk in the process of milking of cows, ground of expediency of his use with the presence of somatic cages.uk_UK
dc.description.abstractВстановлено, що кількість соматичних клітин в молоці в процесі доїння корів значно змінюється при їх збільшенні в останніх порціях молока. велике значення для виробників та переробників молочної сировини має визначення соматичних клітин, оцінка їх взаємозв’язків з різними показниками якості та безпеки сирого молока в процесі доїння корів, обґрунтування доцільності його використання з наявністю соматичних клітин. Установлено, что количество соматических клеток в молоке в процессе доения коров значительно изменяется при их увеличении в последних порциях молока. Большое значение для производителей и переработчиков молочного сырья имеет определение соматических клеток, оценка их взаимосвязей с разными показателями качества и безопасности сырого молока в процессе доения коров, обоснования целесообразности его использования с наличием соматических клеток.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтоварне молокоuk_UK
dc.subjectперіод лактаціїuk_UK
dc.subjectсоматичні клітиниuk_UK
dc.subjectдоїнняuk_UK
dc.subjectмаститuk_UK
dc.subjectтоварное молокоuk_UK
dc.subjectпериод лактацииuk_UK
dc.subjectсоматические клеткиuk_UK
dc.subjectдоенияuk_UK
dc.subjectмаститuk_UK
dc.subjectcommodity milkuk_UK
dc.subjectperiod of lactationuk_UK
dc.subjectsomatic cagesuk_UK
dc.subjectmilkinguk_UK
dc.subjectmastitisuk_UK
dc.titleВизначення соматичних клітин у молоці в процесі доїння корівuk_UK
dc.title.alternativeОпределение соматических клеток в молоке в процессе доения коровuk_UK
dc.title.alternativeDetermination of somatic cages in milk in the process of milking of cowsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М.І._Визначення.pdf179,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.