Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1866
Назва: М’ясна продуктивність бугайців абердин-ангуської породи
Інші назви: Мясная продуктивность бычков абердин-ангусской породы
Meat efficiency bulls of Aberdin-Angus breed
Автори: Торбенко, С. В.
Торбенко, С. В.
Torbenko, S. V.
Ключові слова: бугайці
забійні та м'ясні якості
абердин-ангуська
бычки
убойные и мясные качества
абердин-ангусская
bull-calves
for slaughter and meat qualities
aberdin-angus
Дата публікації: 2014
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Торбенко С. В. М’ясна продуктивність бугайців абердин-ангуської породи [Електронний ресурс] / С. В. Торбенко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Вип. 2/1 (24). - С. 84-86.
Короткий огляд (реферат): Приведені результати експериментальних досліджень з вивчення забійних та м'ясних якостей бугайців абердин-ангуської породи вирощених у зоні Полісся і забитих у віці 18 місяців. Приведены результаты экспериментальных исследований по изучению убойных и мясных качеств бычков абердин-ангусской породы, выращенных в зоне Полесья и убитых в возрасте 18 месяцев.
Опис: The results of experimental researches are resulted on the study of for slaughter and meat qualities of bull-calves of aberdin-angusbreed, reared in the area of Poles'ya and killed in age 18 months.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1866
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М’ЯСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ БУГАЙЦІВ.pdf208,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.