Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1937
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorNazarenko, Y. V.-
dc.date.accessioned2014-12-11T10:20:22Z-
dc.date.available2014-12-11T10:20:22Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТкаченко, Н. А. Харчова, біологічна, енергетична цінність напоїв кисломолочних для дитячого харчування «Біолакт» [Електронний ресурс] /Н. А. Ткаченко, А. С. Авершина, Ю. В. Назаренко // Харчова наука і технологія. – Одеса:ОНАХТ, 2014. – Вип. № 1. - С. 18-24.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1937-
dc.descriptionIn the present work it is shown that the food, biological, energy value and biological efficiency of experimental samples of fermented milk drinks for baby food "Biolakt" developed in an industrial environment for advanced technology, meet the requirements that apply to baby food. It is shown that the drinks "Biolakt" is characterized, are hypoallergenic properties and have a higher digestibility of proteins.uk_UK
dc.description.abstractУ представленій роботі показано, що харчова, біологічна, енергетична цінність і біологічна ефективність експериментальних зразків напоїв кисломолочних для дитячого харчування «Біолакт», вироблених у промислових умовах за удосконаленою технологією, відповідають вимогам, які ставлять до продуктів для дитячого харчування. Показано, що напої «Біолакт» характеризуються гіпоалергенними властивостями та мають підвищену перетравлюваність білків. В представленной работе показано, что пищевая, биологическая, энергетическая ценность и биологическая эффективность экспериментальных образцов напитков кисломолочных для детского питания «Биолакт», выработанных в промышленных условиях по усовершенствованной технологии, отвечают требова-ниям, которые предъявляют к продуктам для детского питания. Показано, что напитки «Биолакт» характеризу-ются гипоаллергенными свойствами и имеют повышенную переваримость белков.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk_UK
dc.subjectдитяче харчуванняuk_UK
dc.subjectнапій кисломолочнийuk_UK
dc.subjectенергетична цінністьuk_UK
dc.subjectбіологічна ефективністьuk_UK
dc.subjectдетское питаниеuk_UK
dc.subjectнапиток кисломолочныйuk_UK
dc.subjectэнергетическая ценностьuk_UK
dc.subjectбиологическая эффективностьuk_UK
dc.subjectchild nutritionuk_UK
dc.subjectdrink sour milkuk_UK
dc.subjectenergy valueuk_UK
dc.subjectbiological efficiencyuk_UK
dc.titleХарчова, біологічна, енергетична цінність напоїв кисломолочних для дитячого харчування «Біолакт»uk_UK
dc.title.alternativeПищевая, биологическая, энергетическая ценность напитков кисломолочных для детского питания «Биолакт»uk_UK
dc.title.alternativeFood, biological, energy value of milk drinks for baby food "BIOLAKT"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назаренко Ю.В. 4(Статья_в_ОНАХТ).pdf198,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.