Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2013
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦуканова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorЦуканова, Елена Сергеевна-
dc.contributor.authorTsukanova, Yelena Sergeevna-
dc.date.accessioned2015-01-14T13:15:24Z-
dc.date.available2015-01-14T13:15:24Z-
dc.date.issued2014-11-04-
dc.identifier.citationЦуканова О. С. Технологія спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Електронний ресурс] / О. С. Цуканова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : Сьома Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. з міжнарод. участю, 4-5 листопада 2014 р. : тези доп. - Одеса : ОНАХТ, 2014. - С. 117-118.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2013-
dc.descriptionThe technology of special non-protein bread based on plant and microbial polysaccharides was created. The new-technology products have a high organoleptic and physico-chemical parameters, extra-long shelf life and low selling price compared to peers.uk_UK
dc.description.abstractРозроблено технологію спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження. Виготовлені за новою технологією вироби відрізняються високими органолептичними та фізико-хімічними показниками, подовженими термінами зберігання і низькою відпускною ціною порівняно із аналогами. Разработана технология специального безбелкового хлеба на основе полисахаридов растительного и микробного происхождения. Изготовленные по новой технологии изделия отличаются высокими органолептическими и физико-химическим показателям, удлиненными сроками хранения и низкой отпускной ценой по сравнению с аналогами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОНАХТuk_UK
dc.subjectспеціальний безбілковий хлібuk_UK
dc.subjectполісахариди рослинного і мікробного походженняuk_UK
dc.subjectспециальный безбелковый хлебuk_UK
dc.subjectполисахариды растительного и микробного происхожденияuk_UK
dc.subjectspecial non-protein breaduk_UK
dc.subjectplant and microbial polysaccharidesuk_UK
dc.titleТехнологія спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження.uk_UK
dc.title.alternativeТехнология специального безбелкового хлеба на основе полисахаридов растительного и микробного происхождения.uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of special non-protein bread based on the plant and microbial polysaccharides.uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Одеса_Цуканова_тези.pdf301,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.