Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2015
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.contributor.authorЦуканова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorКучерук, Зиновия Ивановна-
dc.contributor.authorЦуканова, Елена Сергеевна-
dc.contributor.authorKuchеruk, Zinoviya Ivanovna-
dc.contributor.authorTsukanova, Yelena Sergeevna-
dc.date.accessioned2015-01-15T10:03:27Z-
dc.date.available2015-01-15T10:03:27Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба [Електронний ресурс] : монографія / З. І. Кучерук, О. С. Цуканова. - Х. : ХДУХТ, 2014. - 131 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2015-
dc.descriptionThe monograph provides information about the using of plant and microbial polysaccharides to improve the quality of the non-protein dough and non-protein bread on its basis.uk_UK
dc.description.abstractУ монографії викладено інформацію щодо використання полісахаридів рослинного і мікробного походження для покращення якості безбілкового тіста та готового безбілкового хліба на його основі. В монографии изложены сведения об использовании полисахаридов растительного и микробного происхождения для улучшения качества безбелкового теста и готового безбелкового хлеба на его основе.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectполісахариди рослинного і мікробного походженняuk_UK
dc.subjectхліб безбілковийuk_UK
dc.subjectкріопаста з морквиuk_UK
dc.subjectполисахариды растительного и микробного происхожденияuk_UK
dc.subjectхлеб безбелковыйuk_UK
dc.subjectкриопаста из морковиuk_UK
dc.subjectplant and microbial polysaccharidesuk_UK
dc.subjectnon-protein breaduk_UK
dc.subjectcarrot kriopasta-
dc.titleВикористання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хлібаuk_UK
dc.title.alternativeИспользование полисахаридов растительного и микробного происхождения в технологии безбелкового хлебаuk_UK
dc.title.alternativeThe using of plant and microbial polysaccharies in the technology of non-protein bread.uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія_Цуканова.pdf3,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.