Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2015
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кучерук, Зіновія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Цуканова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Кучерук, Зиновия Ивановна | - |
dc.contributor.author | Цуканова, Елена Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna | - |
dc.contributor.author | Tsukanova, Yelena Sergeevna | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-15T10:03:27Z | - |
dc.date.available | 2015-01-15T10:03:27Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба [Електронний ресурс] : монографія / З. І. Кучерук, О. С. Цуканова. - Х. : ХДУХТ, 2014. - 131 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2015 | - |
dc.description | The monograph provides information about the using of plant and microbial polysaccharides to improve the quality of the non-protein dough and non-protein bread on its basis. | uk_UK |
dc.description.abstract | У монографії викладено інформацію щодо використання полісахаридів рослинного і мікробного походження для покращення якості безбілкового тіста та готового безбілкового хліба на його основі. В монографии изложены сведения об использовании полисахаридов растительного и микробного происхождения для улучшения качества безбелкового теста и готового безбелкового хлеба на его основе. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | полісахариди рослинного і мікробного походження | uk_UK |
dc.subject | хліб безбілковий | uk_UK |
dc.subject | кріопаста з моркви | uk_UK |
dc.subject | полисахариды растительного и микробного происхождения | uk_UK |
dc.subject | хлеб безбелковый | uk_UK |
dc.subject | криопаста из моркови | uk_UK |
dc.subject | plant and microbial polysaccharides | uk_UK |
dc.subject | non-protein bread | uk_UK |
dc.subject | carrot kriopasta | - |
dc.title | Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба | uk_UK |
dc.title.alternative | Использование полисахаридов растительного и микробного происхождения в технологии безбелкового хлеба | uk_UK |
dc.title.alternative | The using of plant and microbial polysaccharies in the technology of non-protein bread. | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія_Цуканова.pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.