Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2015
Назва: | Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба |
Інші назви: | Использование полисахаридов растительного и микробного происхождения в технологии безбелкового хлеба The using of plant and microbial polysaccharies in the technology of non-protein bread. |
Автори: | Кучерук, Зіновія Іванівна Цуканова, Олена Сергіївна Кучерук, Зиновия Ивановна Цуканова, Елена Сергеевна Kuchеruk, Zinoviya Ivanovna Tsukanova, Yelena Sergeevna |
Ключові слова: | полісахариди рослинного і мікробного походження хліб безбілковий кріопаста з моркви полисахариды растительного и микробного происхождения хлеб безбелковый криопаста из моркови plant and microbial polysaccharides non-protein bread carrot kriopasta |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження у технології безбілкового хліба [Електронний ресурс] : монографія / З. І. Кучерук, О. С. Цуканова. - Х. : ХДУХТ, 2014. - 131 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії викладено інформацію щодо використання полісахаридів рослинного і мікробного походження для покращення якості безбілкового тіста та готового безбілкового хліба на його основі. В монографии изложены сведения об использовании полисахаридов растительного и микробного происхождения для улучшения качества безбелкового теста и готового безбелкового хлеба на его основе. |
Опис: | The monograph provides information about the using of plant and microbial polysaccharides to improve the quality of the non-protein dough and non-protein bread on its basis. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2015 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія_Цуканова.pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.