Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2042
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorМаshkin, Mykola-
dc.contributor.authorMogutova, Valentyna-
dc.date.accessioned2015-01-20T13:32:52Z-
dc.date.available2015-01-20T13:32:52Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМашкін М. І. Сиропридатність молока в залежності від різних періодів утримання корів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. праць Харк. держ. зоовет. академії. - Х., 2014. - Вип. 28. - Ч. 1 : Сільськогосподарські науки. - С. 235-239.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2042-
dc.descriptionIn the article the brought results over of dependence of runnet coagulability of milk, of properties of albuminous clots from the seasonal features of composition, and also loud speaker of changes of these indexes on the periods of maintenance of cows. It is set that in the period of translation of animals on stall maintenance, worsening of the runnet rolling up of milk, properties of albuminous clots is marked. Milk differed in the increase of bacterial semination, amount of somatic cages.uk_UK
dc.description.abstractВ статті наведені результати залежності сичужної згортаємості молока, синеретичних властивостей білкових згустків від сезонних особливостей складу, а також динаміка змін цих показників по періодам утримання корів. Встановлено, що в період переведення тварин на стійлове утримання відмічається погіршення сичужного згортання молока, синеретичних властивостей білкових згустків. Молоко відрізнялось збільшенням бактеріального обсіменіння, кількістю соматичних клітин. В статье приведены результаты зависимости сычужной свертываемости молока, синеретических свойств белковых сгустков от сезонных особенностей состава, а также динамика изменений этих показателей по периодам содержания коров. Установлено, что в период перевода животных на стойловое содержание отмечается ухудшение сычужного свертывания молока, синеретических свойств белковых сгустков. Молоко отличалось увеличением бактериального обсеменения, количеством соматических клеток.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UK
dc.subjectсиропридатністьuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectперіод утримання корівuk_UK
dc.subjectсыропригодностьuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectпериод содержания коровuk_UK
dc.subjectcheeses fitnessuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectperiod of maintenance of cowsuk_UK
dc.titleСиропридатність молока в залежності від різних періодів утримання корівuk_UK
dc.title.alternativeСыропригодность молока в зависимости от разных периодов содержания коровuk_UK
dc.title.alternativeСheeses fitness of milk in dependence on different periods of maintenance of cowsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М.І._Сиропридатність.pdf298,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.