Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОкуневська, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorОкуневская, Светлана Александровна-
dc.contributor.authorOkunevska, Svitlana-
dc.date.accessioned2015-02-11T08:37:36Z-
dc.date.available2015-02-11T08:37:36Z-
dc.date.issued2014-11-
dc.identifier.citationОкуневська С.О. Перспективи створення молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями [Електронний ресурс] / С. О. Окуневська // Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю [«Проблеми формування здорового способу життя у молоді»], (Одеса, 4-5 листопада 2014 р.) / Міністерство освіти і науки України , Одеська національна академія харчових технологій. – О.: ОНАХТ, 2014. –– С.154.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2071-
dc.descriptionThe prospects for the creation of dairy products for people with cardiovascular disease, were considered. The possible solutions the problem, were determineduk_UK
dc.description.abstractРозглянуто перспективи створення молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями. Визначено можливі шляхи вирішення проблеми. Рассмотрены перспективы создания молочных продуктов для людей с сердечно-сосудистыми заболеваниями. Определены возможные пути решения проблемы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk_UK
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UK
dc.subjectсерцево-судинні захворюванняuk_UK
dc.subjectкисломолочне продуктыuk_UK
dc.subjectсердечно-сосудистые заболеванияuk_UK
dc.subjectdairy productsuk_UK
dc.subjectcardiovascular diseasesuk_UK
dc.titleПерспективи створення молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннямиuk_UK
dc.title.alternativeПерспективы создания молочных продуктов для людей с сердечно-сосудистыми заболеваниямиuk_UK
dc.title.alternativeProspects of creation of dairy products for people with cardiovascular diseaseuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Окуневська.pdf200,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.