Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2142| Назва: | Шляхи вдосконалення обліку готової продукції на підприємстві |
| Інші назви: | Пути совершенствования учета готовой продукции на предприятии Ways of improving accounting of finished goods at enterprise |
| Автори: | Лишенко, М. О. Тверезовська, М. О. Лышенко, М. А. Тверезовская, М. А Lyshenko, M. A. Tverezovska, М. А. |
| Ключові слова: | готова продукція облік готової продукції готовая продукция учет готовой продукции turn-off finished products |
| Дата публікації: | 2014 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Лишенко, М. О. Шляхи вдосконалення обліку готової продукції на підприємстві [Електронний ресурс] / М. О. Лишенко, М.О. Тверезовська // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Фінанси і кредит» / Сумський НАУ. – Суми, 2014. – Вип.1. |
| Короткий огляд (реферат): | У даній статті досліджено шляхи вдосконалення обліку готової продукції на сільськогосподарських підприємствах. Вивчено питання первинного, синтетичного та аналітичного обліку. Запропоновані заходи, щодо покращення обліку на підприємстві. В данной статье исследованы пути совершенствования учета готовой продукции на сельскохозяйственных предприятиях. Изучен вопрос первичного, синтетического и аналитического учета. Предложенные меры, по улучшению учета. |
| Опис: | This paper investigates ways of improving of finished products to the farms. The question of primary, synthetic and analytical accounting. Proposed measures for improving accounting in the enterprise. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2142 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Лишенко, Тверезовська Шляхи вдосконалення обліку гот продук № 1 2014 (подано 20,01,2014).pdf | 261,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.