Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2278
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorMogutova, Valentyna-
dc.contributor.authorМаshkin, Mykola-
dc.date.accessioned2015-04-07T10:28:42Z-
dc.date.available2015-04-07T10:28:42Z-
dc.date.issued2014-11-
dc.identifier.citationМогутова В.Ф. Дослідження закупівельного молока в індивідуальному секторі [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова, М. І. Машкін // Вклад вчених у розвиток галузі тваринництва. Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 13-14 листопада 2014 р. – Полтава: РВВ ПДАА,2014 –С. 95-97uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2278-
dc.descriptionQuality of milk is analysed in an individual sector on physical and chemical indexes: acidity, closeness, mass part of albumen, presence in milk of ингибирующих substances (soda, ammonia), and also to the sanitary-hygenic indexes (degree of cleanness, bacterial muddiness) and the given recommendations on upgrading of milk.uk_UK
dc.description.abstractПроаналізована якість молока в індивідуальному секторі по фізико-хімічним показникам: кислотність, густина, масова частку білка, наявність в молоці інгібуючих речовин (сода, аміак), а також санітарно-гігієнічним показникам (ступінь чистоти, бактеріальна забрудненість) та надані рекомендації по підвищенню якості молока. Проанализировано качество молока в индивидуальном секторе по физико-химическим показателям: кислотность, плотность, массовая часть белка, наличие в молоке ингибирующих веществ (сода, аммиак), а также санитарно-гигиеническим показателям (степень чистоты, бактериальная загрязненность) и предоставленные рекомендации по повышению качества молока.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherРВВ ПДААuk_UK
dc.subjectякість молокаuk_UK
dc.subjectкислотністьuk_UK
dc.subjectгустинаuk_UK
dc.subjectмасова частка білкаuk_UK
dc.subjectкачество молокаuk_UK
dc.subjectкислотностьuk_UK
dc.subjectплотностьuk_UK
dc.subjectмассовая часть белкаuk_UK
dc.subjectquality of milkuk_UK
dc.subjectacidityuk_UK
dc.subjectclosenessuk_UK
dc.subjectmass part of albumenuk_UK
dc.titleДослідження закупівельного молока в індивідуальному секторіuk_UK
dc.title.alternativeИсследование закупочного молока в индивидуальном сектореuk_UK
dc.title.alternativeResearch of purchase milk is in an individual sectoruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Могутова В.Ф._Дослідження.pdf238,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.