Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2278
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Машкін, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Машкин, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Mogutova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Маshkin, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-07T10:28:42Z | - |
dc.date.available | 2015-04-07T10:28:42Z | - |
dc.date.issued | 2014-11 | - |
dc.identifier.citation | Могутова В.Ф. Дослідження закупівельного молока в індивідуальному секторі [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова, М. І. Машкін // Вклад вчених у розвиток галузі тваринництва. Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 13-14 листопада 2014 р. – Полтава: РВВ ПДАА,2014 –С. 95-97 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2278 | - |
dc.description | Quality of milk is analysed in an individual sector on physical and chemical indexes: acidity, closeness, mass part of albumen, presence in milk of ингибирующих substances (soda, ammonia), and also to the sanitary-hygenic indexes (degree of cleanness, bacterial muddiness) and the given recommendations on upgrading of milk. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проаналізована якість молока в індивідуальному секторі по фізико-хімічним показникам: кислотність, густина, масова частку білка, наявність в молоці інгібуючих речовин (сода, аміак), а також санітарно-гігієнічним показникам (ступінь чистоти, бактеріальна забрудненість) та надані рекомендації по підвищенню якості молока. Проанализировано качество молока в индивидуальном секторе по физико-химическим показателям: кислотность, плотность, массовая часть белка, наличие в молоке ингибирующих веществ (сода, аммиак), а также санитарно-гигиеническим показателям (степень чистоты, бактериальная загрязненность) и предоставленные рекомендации по повышению качества молока. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | РВВ ПДАА | uk_UK |
dc.subject | якість молока | uk_UK |
dc.subject | кислотність | uk_UK |
dc.subject | густина | uk_UK |
dc.subject | масова частка білка | uk_UK |
dc.subject | качество молока | uk_UK |
dc.subject | кислотность | uk_UK |
dc.subject | плотность | uk_UK |
dc.subject | массовая часть белка | uk_UK |
dc.subject | quality of milk | uk_UK |
dc.subject | acidity | uk_UK |
dc.subject | closeness | uk_UK |
dc.subject | mass part of albumen | uk_UK |
dc.title | Дослідження закупівельного молока в індивідуальному секторі | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование закупочного молока в индивидуальном секторе | uk_UK |
dc.title.alternative | Research of purchase milk is in an individual sector | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Могутова В.Ф._Дослідження.pdf | 238,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.