Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗубко, Владислав Миколайович-
dc.contributor.authorЗубко, Владислав Николаевич-
dc.contributor.authorZubko, Vladislav Nikolaevich-
dc.date.accessioned2015-04-27T07:23:30Z-
dc.date.available2015-04-27T07:23:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЗубко В. М. Аналіз особливостей техніко-технологічного забезпечення вирощування озимої пшениці [Електронний ресурс] / В. М. Зубко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. – К.: НУБіП України, 2014. – Вип. 196, ч. 2. – С. 82 – 89.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2363-
dc.descriptionThe article deals with improving the biological and "record" wheat yields by providing optimal conditions for the growth and development of plants.uk_UK
dc.description.abstractСтаття присвячена питанню підвищення біологічної та «залікової» врожайності озимої пшениці, шляхом забезпечення оптимальних умов для росту і розвитку рослини. Статья посвящена вопросу повышения биологической и «зачетной» урожайности озимой пшеницы, путем обеспечения оптимальных условий для роста и развития растения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНаціональний університет біоресурсів і природокористування Україниuk_UK
dc.subjectозима пшеницяuk_UK
dc.subjectзабезпечення якостіuk_UK
dc.subjectозимая пшеницаuk_UK
dc.subjectобеспечение качестваuk_UK
dc.subjectwinter wheatuk_UK
dc.subjectquality аssuranceuk_UK
dc.titleАналіз особливостей техніко-технологічного забезпечення вирощування озимої пшениціuk_UK
dc.title.alternativeАнализ особенностей технико-технологического обеспечения выращивания озимой пшеницыuk_UK
dc.title.alternativeThe analysis of features technical and technological provision winter wheat growinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.