Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2463
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТерещенко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorТерещенко, Светлана Ивановна-
dc.contributor.authorTereshchenko, Svetlana-
dc.date.accessioned2015-05-18T11:20:08Z-
dc.date.available2015-05-18T11:20:08Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТерещенко С. І. Сертифікація персоналу як фактор покращення рівня якості продукції [Електронний ресурс] / С. І. Терещенко // Технологический аудит и резервы производства : спец выпуск по материалам научно-практической конференции "Качество технологий - качество жизни" в Польше. - Польша, № 1/4 (15). - С. 26-28.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2463-
dc.descriptionThe necessity of introducing certification of personnel in enterprises of the agricultural sector.A hierarchy of measures to encourage improvements in productivity, enterprises of the agricultural sector, which directly affects the reproductive processes of the industry and to improve their financial situation in times of economic instability. Currently, any production system requires the introduction of new information technologies, highly sophisticated technology and equipment, development of communications, significantly raise the living standards and the needs of society. The purpose of the study is to address issues of reproduction of the agricultural sector through the introduction of personnel certification. From the above it can be concluded that all the complex and varied tasks that need to be addressed in enterprises in the agricultural sector, require its staff expertise and skills, so staff and is a major enterprise resource quality. The appropriate level of knowledge and skills achieved primarily through training. Quality training is his willingness to perform in accordance with the requirements of the quality system all the key functions of the company. Therefore, it is based on the principles of universality, commitment, continuity and hierarchical order.uk_UK
dc.description.abstractОбґрунтовано необхідність впровадження сертифікації персоналу на підприємствах аграрного сектору економіки. Запропоновано ієрархію заходів, які стимулюють покращення продуктивності праці, на підприємствах аграрного сектору економіки, що безпосередньо впливає на відтворювальні процеси галузі та на покращення їх фінансового становища в умовах економічної нестабільності. В даний час будь-яка виробнича система вимагає введення нових інформаційних технологій, вельми складної техніки та устаткування, розвитку комунікаційного зв'язку, що значно підвищить рівень життя і задоволить потреби суспільства. Мета дослідження полягає у вирішенні питань про відтворення аграрного сектора економіки шляхом впровадження сертифікації персоналу. З вищесказаного можна зробити висновок про те, що всі складні й різноманітні завдання, які необхідно вирішувати на підприємствах аграрного сектора економіки, вимагають від його персоналу спеціальних знань і навичок, тому персонал і є одним з основних якісних ресурсів підприємства. Відповідний рівень знань і навичок досягається в першу чергу за рахунок навчання. Якісне навчання персоналу - це його готовність виконувати відповідно до вимог системи якості всі ключові функції підприємства. Отже, воно засноване на принципах універсальності, цілеспрямованості, безперервності і ієрархічного порядку. Обоснована необходимость внедрения сертификации персонала на предприятиях аграрного сектора экономики. Предложено иерархию мер, стимулирующих улучшение производительности труда, на предприятиях аграрного сектора экономики, которые непосредственно влияют на воспроизводственные процессы отрасли и на улучшение их финансового положения в условиях экономической нестабильности. В настоящее время любая производственная система требует введения новых информационных технологий, весьма сложной техники и оборудования, развития коммуникационной связи, что значительно повысит уровень жизни и удовлетворения потребностей общества. Цель исследования заключается в решении вопросов о воспроизводстве аграрного сектора экономики путем внедрения сертификации персонала. Из вышесказанного можно сделать вывод о том, что все сложные и разнообразные задачи, которые необходимо решать на предприятиях аграрного сектора экономики, требуют от его персонала специальных знаний и навыков, поэтому персонал и является одним из основных качественных ресурсов предприятия. Соответствующий уровень знаний и навыков достигается в первую очередь за счет обучения. Качественное обучение персонала - это его готовность выполнять в соответствии с требованиями системы качества все ключевые функции предприятия. Следовательно, оно основано на принципах универсальности, целеустремленности, непрерывности и иерархического порядка.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectсертифікаціяuk_UK
dc.subjectпродуктивність праціuk_UK
dc.subjectсертифікація продукціїuk_UK
dc.subjectсертификацияuk_UK
dc.subjectпроизводительность трудаuk_UK
dc.subjectсертификация продукцииuk_UK
dc.subjectcertificationuk_UK
dc.subjectstaff productivityuk_UK
dc.subjectcertification productsuk_UK
dc.titleСертифікація персоналу як фактор покращення рівня якості продукціїuk_UK
dc.title.alternativeСертификация персонала как фактор улучшения качества продукции.uk_UK
dc.title.alternativeHow sertyfykatsyya staff as a factor improvement productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Терещенко С.І. Сертифікація персоналу як фактор.PDF338,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.