Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2668
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.date.accessioned2015-07-08T06:53:11Z-
dc.date.available2015-07-08T06:53:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней [Електронний ресурс] : звіт про виконання науково-дослідної роботи / Н. В. Божко, В. І. Тищенко. - Суми : Сумський НАУ, 2014. - 50 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2668-
dc.descriptionConducted research on the impact of transport on meat quality of pigs of large white breed, as well as their length of their hungry extracts prior to slaughter. It is established that the transport of pigs for slaughter at a distance of 100 km and more accompanied by a significant loss in body weight.uk_UK
dc.description.abstractПроведені дослідження впливу транспортування на якість м’яса свиней білої великої породи, а також тривалості їх голодної витримки перед забоєм. Встановлено, що транспортування свиней на забій на відстань 100 і більше кілометрів супроводжується значною втратою живої маси. Проведены исследования влияния транспортировки на качество мяса свиней белой крупной породы, а также их продолжительности их голодной выдержки перед убоем. Установлено, что транспортировка свиней на убой на расстояние 100 и более километров сопровождается значительной потерей живой массы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectякість м’ясаuk_UK
dc.subjectзабійна масаuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectкачество мясаuk_UK
dc.subjectубойная масаuk_UK
dc.subjectporkuk_UK
dc.subjectquality of meatuk_UK
dc.subjectcarcass massuk_UK
dc.titleЗменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свинейuk_UK
dc.title.alternativeУменьшение потерь живой массы и сохранения качества мяса в процессе транспортировки и забоя свиней.uk_UK
dc.title.alternativeThe reducing loss of body weight and preserving of meat quality during transport and slaughter pigsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Звіти з науково-дослідної роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Зменшення втрат живої маси.pdf455,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.