Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2668
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-08T06:53:11Z | - |
dc.date.available | 2015-07-08T06:53:11Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней [Електронний ресурс] : звіт про виконання науково-дослідної роботи / Н. В. Божко, В. І. Тищенко. - Суми : Сумський НАУ, 2014. - 50 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2668 | - |
dc.description | Conducted research on the impact of transport on meat quality of pigs of large white breed, as well as their length of their hungry extracts prior to slaughter. It is established that the transport of pigs for slaughter at a distance of 100 km and more accompanied by a significant loss in body weight. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проведені дослідження впливу транспортування на якість м’яса свиней білої великої породи, а також тривалості їх голодної витримки перед забоєм. Встановлено, що транспортування свиней на забій на відстань 100 і більше кілометрів супроводжується значною втратою живої маси. Проведены исследования влияния транспортировки на качество мяса свиней белой крупной породы, а также их продолжительности их голодной выдержки перед убоем. Установлено, что транспортировка свиней на убой на расстояние 100 и более километров сопровождается значительной потерей живой массы. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | якість м’яса | uk_UK |
dc.subject | забійна маса | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | качество мяса | uk_UK |
dc.subject | убойная маса | uk_UK |
dc.subject | pork | uk_UK |
dc.subject | quality of meat | uk_UK |
dc.subject | carcass mass | uk_UK |
dc.title | Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней | uk_UK |
dc.title.alternative | Уменьшение потерь живой массы и сохранения качества мяса в процессе транспортировки и забоя свиней. | uk_UK |
dc.title.alternative | The reducing loss of body weight and preserving of meat quality during transport and slaughter pigs | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Звіти з науково-дослідної роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Зменшення втрат живої маси.pdf | 455,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.