Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2735
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозинська, Інна Віталіївна-
dc.contributor.authorЛозинская, Инна Витальевна-
dc.contributor.authorLozynska, Inna-
dc.date.accessioned2015-08-27T12:18:31Z-
dc.date.available2015-08-27T12:18:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛозинська І. В. Формування системи інституційного розвитку м’ясо-молочного скотарства [Електронний ресурс] / І. В. Лозинська // Вісник Херсонського державного університету. - Сер. "Економічні науки". - Херсон : ХДУ, 2015. - № 1. - С. 54-60.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2735-
dc.descriptionThe article is devoted to the formation of institutional framework for development of meat and dairy industry. Institutional failure is manifested in haphazard and contradictory character of institutional regulation of meat and dairy industry, which reduces the efficiency of businesses, leading to growth "home" production and shadow economy. Therefore, should choose such regulatory instruments that would increase the efficiency of the farms in the chosen field.uk_UK
dc.description.abstractСтаття присвячена висвітленню питань формування системи інституцій для розвитку м’ясо-молочного скотарства. Інституціональна недостатність проявляється у суперечливому і безсистемному характері інституційного регулювання галузі м’ясо-молочного скотарства, що знижує ефективність діяльності суб’єктів господарювання, призводить до зростання «подворового» виробництва та тіньового сектора економіки. Саме тому слід обрати такі інструменти регулювання, які дозволили б підвищити ефективність функціонування сільськогосподарських підприємств в обраній галузі. Статья посвящена освещению вопросов формирования системы институтов для развития мясо-молочного скотоводства. Институциональная недостаточность проявляется в противоречивом и бессистемном характере институционального регулирования отрасли мясо-молочного скотоводства, что снижает эффективность деятельности субъектов хозяйствования, приводит к росту «подворового» производства и теневого сектора экономики. Именно поэтому следует выбрать такие инструменты регулирования, которые позволили бы повысить эффективность функционирования сельскохозяйственных предприятий в выбранной области.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХерсонський державний університетuk_UK
dc.subjectм’ясо-молочне скотарствоuk_UK
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk_UK
dc.subjectінститути розвиткуuk_UK
dc.subjectмясо-молочное скотоводствоuk_UK
dc.subjectсельскохозяйственные предприятияuk_UK
dc.subjectинституты развитияuk_UK
dc.subjectmeat and dairy cattleuk_UK
dc.subjectagricultural enterprisesuk_UK
dc.subjectdevelopment institutionsuk_UK
dc.titleФормування системи інституційного розвитку м’ясо-молочного скотарстваuk_UK
dc.title.alternativeФормирование системы институционального развития мясо-молочного скотоводства.uk_UK
dc.title.alternativeFormation of institutional development in meat and dairy cattle breedinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.