Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2778
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпенко, Б. М. | - |
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Карпенко, Б. М. | - |
dc.contributor.author | Приходько, Н. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-09T10:05:37Z | - |
dc.date.available | 2015-09-09T10:05:37Z | - |
dc.date.issued | 2015-04 | - |
dc.identifier.citation | Карпенко Б. М. Технологічні особливості виготовлення сичужного сиру "Король Артур" [Електронний ресурс] / Б. М. Карпенко, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 89. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2778 | - |
dc.description | Сыр "Король Артур" - это гордость и ноу-хау компании "Милкиленд-Украина". Он назван так не случайно. Это первый сыр, который объединил в себе древние традиции сыроварения в Украине и при этом предложил новый удивительный вкус, пропитанный ароматом топленого молока. Этот выразительный индивидуальный вкус позволил "Королю Артуру" достичь высокой популярности среди потребителей, сделав его фаворитом среди украинцев, как, в свое время, средневековый рыцарь Король Артур стал любимцем своего народа. Своим происхождением «Король Артур» положил начало целой категории сыров со вкусом топленого молока. В нем присутствует изящество и благородство, изысканная простота и интеллигентная мягкость. | uk_UK |
dc.description.abstract | Сир "Король Артур" – це гордість і ноу-хау компанії "Мілкіленд-Україна". Він названий так не випадково. Це перший сир, який об'єднав в собі стародавні традиції сироваріння в Україні і при цьому запропонував новий дивовижний смак, просочений ароматом топленого молока. Цей виразний індивідуальний смак дозволив "Королю Артуру " досягти високої популярності серед споживачів, зробивши його фаворитом серед українців, як свого часу середньовічний лицар Король Артур став улюбленцем свого народу. Своїм походженням «Король Артур» поклав початок цілої категорії сирів зі смаком топленого молока. В ньому присутня витонченість і благородство, вишукана простота й інтелігентна м'якість | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | технологія виготовлення | uk_UK |
dc.subject | сичужний сир | uk_UK |
dc.subject | сир "Король Артур" | uk_UK |
dc.subject | технология изготовления | uk_UK |
dc.subject | сычужный сыр | uk_UK |
dc.subject | сыр "Король Артур" | uk_UK |
dc.title | Технологічні особливості виготовлення сичужного сиру "Король Артур" | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологические особенности изготовления сычужного сыра "Король Артур" | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карпенко Б. М. Технологічні особливості виготовлення сичужного сиру «Король Артур».pdf | 76,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.