Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2778
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпенко, Б. М.-
dc.contributor.authorПриходько, М. Ф.-
dc.contributor.authorКарпенко, Б. М.-
dc.contributor.authorПриходько, Н. Ф.-
dc.date.accessioned2015-09-09T10:05:37Z-
dc.date.available2015-09-09T10:05:37Z-
dc.date.issued2015-04-
dc.identifier.citationКарпенко Б. М. Технологічні особливості виготовлення сичужного сиру "Король Артур" [Електронний ресурс] / Б. М. Карпенко, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 89.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2778-
dc.descriptionСыр "Король Артур" - это гордость и ноу-хау компании "Милкиленд-Украина". Он назван так не случайно. Это первый сыр, который объединил в себе древние традиции сыроварения в Украине и при этом предложил новый удивительный вкус, пропитанный ароматом топленого молока. Этот выразительный индивидуальный вкус позволил "Королю Артуру" достичь высокой популярности среди потребителей, сделав его фаворитом среди украинцев, как, в свое время, средневековый рыцарь Король Артур стал любимцем своего народа. Своим происхождением «Король Артур» положил начало целой категории сыров со вкусом топленого молока. В нем присутствует изящество и благородство, изысканная простота и интеллигентная мягкость.uk_UK
dc.description.abstractСир "Король Артур" – це гордість і ноу-хау компанії "Мілкіленд-Україна". Він названий так не випадково. Це перший сир, який об'єднав в собі стародавні традиції сироваріння в Україні і при цьому запропонував новий дивовижний смак, просочений ароматом топленого молока. Цей виразний індивідуальний смак дозволив "Королю Артуру " досягти високої популярності серед споживачів, зробивши його фаворитом серед українців, як свого часу середньовічний лицар Король Артур став улюбленцем свого народу. Своїм походженням «Король Артур» поклав початок цілої категорії сирів зі смаком топленого молока. В ньому присутня витонченість і благородство, вишукана простота й інтелігентна м'якістьuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectтехнологія виготовленняuk_UK
dc.subjectсичужний сирuk_UK
dc.subjectсир "Король Артур"uk_UK
dc.subjectтехнология изготовленияuk_UK
dc.subjectсычужный сырuk_UK
dc.subjectсыр "Король Артур"uk_UK
dc.titleТехнологічні особливості виготовлення сичужного сиру "Король Артур"uk_UK
dc.title.alternativeТехнологические особенности изготовления сычужного сыра "Король Артур"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.