Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2808
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Подгаєцький, А. А. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Подгаєцький, А. А. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-23T07:12:34Z | - |
dc.date.available | 2015-09-23T07:12:34Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Подгаєцький А. А. Прояв продуктивності та її складових серед міжвидових гібридів картоплі, їх беккросів [Електронний ресурс] / А. А. Подгаєцький, Н. В. Кравченко // Генетика і селекція : досягнення та проблеми : тези доповідей міжнародної наукової конференції. - Умань, 2014. - С. 62-64. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2808 | - |
dc.description | Межвидовые гибриды, их беккросы является ценным исходным материалом для практической селекции по многочисленным агрономическим признакам. | uk_UK |
dc.description.abstract | Міжвидові гібриди, їх беккроси є цінним вихідним матеріалом для практичної селекції за численними агрономічними ознаками. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Уманський національний університет садівництва | uk_UK |
dc.subject | картоплярство | uk_UK |
dc.subject | міжвидова гібридизація | uk_UK |
dc.subject | беккроси | uk_UK |
dc.subject | картофелеводство | uk_UK |
dc.subject | межвидовая гибридизация | uk_UK |
dc.subject | беккроссы | uk_UK |
dc.title | Прояв продуктивності та її складових серед міжвидових гібридів картоплі, їх беккросів | uk_UK |
dc.title.alternative | Проявление производительности и ее составляющих среди межвидовых гибридов картофеля, их беккроссов | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
+Селекція 2014_(+3).pdf | 973,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.