Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2852
Назва: | Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйства |
Інші назви: | Універсальний м'ясопродуктовий напівфабрикат для підприємств м'ясної промисловості та ресторанного господарства |
Автори: | Димитриевич, Л. Р. Димитрієвич, Л. Р. |
Ключові слова: | мясопродуктовый полуфабрикат мясная промышленность ресторанное хозяйство м'ясопродуктовий напівфабрикат м'ясна промисловість ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Димитриевич Л. Р. Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйства [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич // Мясное дело : ежегодный справочник-каталог мясной промышленности Украины. - К., 2013. - С. 61-62. |
Короткий огляд (реферат): | На предприятиях ресторанного хозяйства вырабатывается широкий ассортимент соусов на различной основе, в том числе бульонной, молочной, сметанной, отваров на растительной основе, масляной и других. Однако технология их приготовления трудоёмка, длительна. Используется максимум ручного труда, что в условиях недостатка рабочей силы приводит к тому, что в меню предприятия ресторанного хозяйства указан один-два вида соуса, которые, как правило, готовятся из-за трудоемкости с крупными нарушениями технологии, что, в конечном счете, обедняет рацион питания потребителей. |
Опис: | На підприємствах ресторанного господарства виробляється широкий асортимент соусів на різній основі, у тому числі бульонної, молочної, сметанної, відварів на рослинній основі, масляної та інших. Однак технологія їх приготування трудомістка, тривала. Використовується максимум ручної праці, що в умовах нестачі робочої сили призводить до того, що в меню підприємства ресторанного господарства вказаний один-два види соусу, які, як правило, готуються через трудомісткість з великими порушеннями технології, що, в кінцевому рахунку, збіднює раціон харчування споживачів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2852 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Димитриевич Л. Р. Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности.pdf | 570,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.