Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2852
Назва: Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйства
Інші назви: Універсальний м'ясопродуктовий напівфабрикат для підприємств м'ясної промисловості та ресторанного господарства
Автори: Димитриевич, Л. Р.
Димитрієвич, Л. Р.
Ключові слова: мясопродуктовый полуфабрикат
мясная промышленность
ресторанное хозяйство
м'ясопродуктовий напівфабрикат
м'ясна промисловість
ресторанне господарство
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Димитриевич Л. Р. Универсальный мясопродуктовый полуфабрикат для предприятий мясной промышленности и ресторанного хозяйства [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич // Мясное дело : ежегодный справочник-каталог мясной промышленности Украины. - К., 2013. - С. 61-62.
Короткий огляд (реферат): На предприятиях ресторанного хозяйства вырабатывается широкий ассортимент соусов на различной основе, в том числе бульонной, молочной, сметанной, отваров на растительной основе, масляной и других. Однако технология их приготовления трудоёмка, длительна. Используется максимум ручного труда, что в условиях недостатка рабочей силы приводит к тому, что в меню предприятия ресторанного хозяйства указан один-два вида соуса, которые, как правило, готовятся из-за трудоемкости с крупными нарушениями технологии, что, в конечном счете, обедняет рацион питания потребителей.
Опис: На підприємствах ресторанного господарства виробляється широкий асортимент соусів на різній основі, у тому числі бульонної, молочної, сметанної, відварів на рослинній основі, масляної та інших. Однак технологія їх приготування трудомістка, тривала. Використовується максимум ручної праці, що в умовах нестачі робочої сили призводить до того, що в меню підприємства ресторанного господарства вказаний один-два види соусу, які, як правило, готуються через трудомісткість з великими порушеннями технології, що, в кінцевому рахунку, збіднює раціон харчування споживачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2852
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.