Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2865
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Василенко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Василенко, О. А. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-04T09:13:06Z | - |
dc.date.available | 2015-11-04T09:13:06Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П. Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів [Електронний ресурс] / М. П. Головко, О. О. Василенко, А. О. Геліх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - Вип. 1 (17). - С. 207-213. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2865 | - |
dc.description | This paper deals with the problem of information consumer awareness of food. The presented solutions to this problem by improving labeling considering the qualitative and quantitative composition of a food product that comprehensively covered on the label. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто проблему інформаційної обізнаності споживачів харчових продуктів. Наведено шляхи вирішення цієї проблеми за допомогою удосконалення маркування продукції з урахуванням якісного та кількісного складу харчового продукту, що всебічно висвітлюється на етикетці. Рассмотрена проблема информационной осведомленности потребителей пищевых продуктов. Представлены пути решения этой проблемы с помощью усовершенствования маркировки продукции с учетом качественного и количественного состава пищевого продукта, который всесторонне освещается на этикетке. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | компетентність споживачів | uk_UK |
dc.subject | харчові продукти | uk_UK |
dc.subject | маркування продукції | uk_UK |
dc.subject | компетентность потребителей | uk_UK |
dc.subject | пищевые продукты | uk_UK |
dc.subject | маркировка продукции | uk_UK |
dc.title | Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів | uk_UK |
dc.title.alternative | Повышение осведомленности и компетентности потребителей в выборе пищевых продуктов | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головко М. П. Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів.PDF | 332,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.